Selecteer een pagina

Wat moet je aan? Die vraag houd je al bezig sinds je de vraag gesteld hebt! Het is dé dag van je leven, die trouwdag. Dat doe je maar één keer, heb je jouw moeder beloofd. Lichtgrijze handschoenen, dat weet je al wel vanaf dat je klein bent. Als heel klein jongetje heb je dat eens op televisie gezien.
Je zit in het duurzame tijdperk. Geen plek dus voor plastic corsage en kunststof confetti. Rietjes van papier zijn gemaakt en echte glazen moeten op houten tafels staan. Jullie lopen over een echt gazon en prinsen en prinsessen staan in een lange rij om jullie te feliciteren. Jij wordt de prins. Met een prachtig 3 delig trouwpak.

Echte vrienden

Deze mooiste dag van je leven wil je delen met je echte vrienden, je familie en natuurlijk je schoonfamilie. Het wordt een rustige en waardige belevenis. Een nauwe en lieve vriendin van je heeft een yogastudio en zal een meditatie leiden, waarbij het hele gezelschap wordt uitgenodigd mee te doen. Jullie trouwen in de lente, als het weer mooi is en de zonnestralen ervoor zorgen dat er warmte neerdaalt.

Rust

Die rust en die warmte wil je ook terug zien in je trouwkostuum. Het trouwpak wat je in gedachten hebt is donker, met natuurlijk die lichtgrijze handschoenen en een wit overhemd. Of misschien heel lichtblauw. Blauw geeft rust. Absoluut dus geen casual trouwpak, je moet er niet aan denken. Stijlvol en exclusief, zo wil je jezelf tonen op de dag van je leven. Als een heer van standing. Een man van de wereld. En een man die rust en zelfverzekerdheid uitstraalt. Een man met een glimlach. En door die meditatie een man met een innerlijke glimlach. Online op zoek naar een bruidegom kostuum en exclusieve trouwpakken. Die richting moet je denken.

Catering

Wat de catering betreft wil je gezonde culinaire hoogstandjes. Bijvoorbeeld crunchy geitenkaaslollipops die iedereen kan pakken bij het shared dining. Als huwelijkscadeau vraag je om giften voor een goed doel en op de uitnodigingskaartjes van gerecycled karton verzoek je om klassieke kleding zonder toegevoegde plastics. Het wordt een feest, une grande fête!

Op naar de mooiste dag van je leven!

Take care,

xoxo

Bron afbeeldingen: Unsplash.com