Selecteer een pagina

Sinds ik mijn blog heb, is er elke maand toch wel een blog online gekomen met daarin de lichtpuntjes van de maand. Wat er ook gebeurde, er waren altijd wel mooie momenten om te delen. Maar dit jaar heb ik maart over geslagen omdat er een hoop gebeurde met een enorme impact waardoor ik de geluksmomentjes even niet meer zag en kon delen. Gelukkig was Champ er en hebben wij heel wat wandelingen gemaakt om mijn gedachten te verzetten. In april kwam er gelukkig weer wat rust en ruimte dus ook weer de ruimte voor de mooie dingen van het leven. Tijd dus om de blogs met lichtpuntjes op te pakken.


♡ Stukje van mij – Meau ♡ Nieuwe artsen, nieuwe inzichten en nieuwe behandelingen ♡ Een nieuwe routine in mijn dagen vinden ♡ Betere en positievere vooruitzichten ♡ Eindeloos rondjes met Champ om het hoofd leeg te krijgen ♡ Een nieuw seizoen van “De augurkenkoning” ♡ Een weekje weg naar België met de ouders en Champ ♡ Frisse en zonnige ochtenden ♡ Goede lichamelijke dagen ♡ To do lijstjes af kunnen strepen ♡ One true loves – Taylor Jenkins Reid (de film die net op Netflix staat, doet enorme afbreuk aan het boek ♡ Koningsdag in Emmen vanuit mijn bed volgen ♡ Gehoord en begrepen worden door nieuwe artsen ♡ Thai crunchy peanut salad (google is je beste vriend voor het recept maar de moeite waard om te proberen) ♡ Eindelijk stappen en ontwikkelingen in mijn arm saga ♡ Champ die midden in de nacht de zoomies krijgt en zo achterlijk doet dat je gewoon niet kan stoppen met lachen ♡ Pluk boeketten ♡

Take care!

xoxo