Selecteer een pagina

Oktober 2023 vond ik een lastige maand. Hetgeen er in het Midden-Oosten gebeurt vind ik ontzettend heftig en verdrietig. Hoe de wereld, en dan vooral de Nederlandse politiek, hierop heeft gereageerd heeft mij geschokeerd en ontzettend boos gemaakt. Ik heb aan de Instagram accounts gekluisterd gezeten die rechtstreeks vanuit Gaza verslag doen en heb ontzettend veel ellende en verdriet voorbij zien komen. Ik heb mij verbijsterd dat het in deze tijd nog mogelijk is dat dit gebeurt. Het wierp een enorme smet op deze maand en het heeft ook wel invloed gehad op hoe ik mij voelde. Neem daarbij Champ die behoorlijk ziek werd en ik huilend bij de dierenarts stond. Het was niet de allerbeste maand van 2023 maar er waren gelukkig ook nog mooie momenten die ik graag vandaag met jullie deel.
♡ Fast care – Luke Combs ♡ Winkelen in de de DM en Kaufland ♡ Champ horen blaffen en zien opknappen na een paar hele zieke dagen ♡ Dankbaar zijn voor een dak boven je hoofd en alle basis voorzieningen na het zien van alle ellende in de wereld ♡ Besluiten dat het tijd is voor een nieuwe plant en dan met een veel te grote plant thuis komen ♡ Een week Potsdam en het Lipedema World Congres 2023 ♡ Verandering van het seizoen ♡ Een weekend zonder afspraken en vooral jezelf niks verplichten ♡ Je favoriete merk op Vinted vinden en items kopen voor een spotprijs ♡ Napoleon snoepjes herontdekken ♡ Ouderwets drukke werkweken ♡ Een begin maken met drastisch opruimen en ontspullen ♡ Wintertijd en donkere avonden ♡ nieuwe Uggs ♡ “Bombshell” uitgezonden op Net5 ♡ Als laatste op deze planeet beginnen aan “De zeven zussen” serie en snappen wat de hype is ♡ De kleine theetuin boekenserie – Anne West ☆ F1 weekenden ♡ Kerst ornamenten kopen (alsof ik nog niet genoeg heb) ♡ Herfstige, mistige ochtenden ♡ Eindelijk weer eens meerdere boekenseries lezen die mij echt aanspraken ♡ Yellowjackets ♡ Warme fleece dekentjes ♡

Take care en wees een beetje lief voor elkaar nu er zoveel ellende in de wereld is!

Xoxo