Selecteer een pagina

Voor mijn gevoel, lijkt het erop dat streaming diensten eindelijk een beetje wakker beginnen te worden en er eindelijk weer wat nieuwe, maar vooral leuke, dingen online komen. Videoland heb ik echt even moeten afstoffen want to be honest, dat is een van de minst bekeken streamingdiensten. Tot nu. Natuurlijk hadden we van de zomer nog B&B vol liefde en recentelijk “Het dorp Zarra” maar verder was het niet heel boeiend. Maar dat is mijn mening en wellicht heb ik iets gemist. Als dat zo is, dan hoor ik het natuurlijk graag. Maar inmiddels zijn er weer nieuwe seizoenen begonnen van een aantal reality series, zoals The real housewives of Amsterdam en natuurlijk De Verhulstjes, en zag ik dat er weer een hoop op de planning staat waar ik misschien wel naar wil gaan kijken. Het is dus tijd voor een Videoland lijstje om de grijze dagen en lange avonden mee te gaan vullen.

Een moord kost meer levens

Hoe groei je op als je vader in je jeugd twee kinderen heeft vermoord en hij uit je leven verdwijnt? Wat is de impact op het gezien en hoe ga je verder met leven? Welke trauma’s worden een rode draad in het leven en wat gebeurt er als deze je triggeren? Deze serie is deze week online gekomen en lijkt mij weer een knaller van een serie. In dit soort series is Videoland wel echt een kei.

La Brea

Zinkgaten lijken steeds meer voor te komen en kunnen de nodige schade veroorzaken. In La Brea verschijnt er midden in Los Angeles een enorm zinkgat waarin honderden mensen in worden gezogen. Ze komen in een oerwereld terecht en zullen moeten samenwerken om hier uit te komen. Het is misschien een beetje ver gezocht maar het klinkt wel als een serie die ik wil gaan kijken.

Minari

To be honest, vind ik Minari niet echt een film voor op Videoland maar kennelijk staat hij er toch op. Een Koreaanse immigrant vertrekt met zijn gezin naar de Verenigde Staten om daar een nieuwe start te maken. Een reis die niet over rozen gaat en waarin de familie tegen de nodige obstakels oplopen. Hoe houdt dit gezin zich staande met alles waar ze tegenaan lopen en hoe sterk zijn de familie banden als ze op de proef worden gesteld?

Under the Christmas tree

Het is “pas” november en Sinterklaas is nog niet in het land maar de kerst films beginnen weer online te komen. Ik had natuurlijk iedere kerstfilm in dit lijstje kunnen zetten want eigenlijk zijn ze allemaal hetzelfde en het gaat allemaal om de kerst gevoelens. Het is gewoon lekker weg kijken en toeleven naar de feestdagen.

De augurken koning

Move over Martin Mijland en Peter Gillisen, we hebben een nieuwe reality koning en wel in de vorm van Oos Kesbeke. De directeur van Kesbeke, het beroemde zuurgoed uit Amsterdam West. Ik had de hype even gemist maar gelukkig vond ik de hele serie op Videoland en ik heb genoten. Een zeer amabele en vooral menselijke directeur met een enorm hart voor zijn zaak en de mensen die voor hem werken. Aan Oos Kesbeke kunnen veel werkgevers een voorbeeld nemen!

Wat gaan jullie deze wintermaanden kijken?

Take care!

xoxo

Bron trailers: Videoland

Bron stock foto’s: Unsplash.com