Selecteer een pagina

Inspiration is everywhere around you .. een fameus gezegde als je geconfronteerd wordt met een inspiratie block. Gelukkig heb ik daar op het moment geen last van maar ik ben mij wel heel erg bewust van het feit dat inspiratie overal te vinden is. Ik haal regelmatig mijn inspiratie uit song teksten, uitspraken op tv of gewoon tijdschriften. Dit keer combineerde ik een songtekst met een rub-on die ik al heel lang in mijn stash had liggen. Misschien denk je nu door de titel dat ik misschien wel 26 persoonlijkheden heb maar lees snel verder waar de titel “who i am” voor staat.

Who I am?

Mijn inspiratie voor deze spread was een stukje van een zin uit de tekst van het liedje “High Hopes” van Panic! at the Disco: one in a million. Dat was de basis om uit te gaan werken en aangezien ik natuurlijk de uitdaging aan ben gegaan om mijn stash aan te pakken, was het ook tijd om door de rub ons (van die ouderwetse wrijfplaatjes) heen te gaan.

De tekst “who i am” was eigenlijk een lange, aan een gesloten tekst maar ik heb hem geknipt zodat hij verwerkt kon werken op de pagina. Naast de “who i am” rub-on heb ik nog een paar witte rub-ons gebruikt die al jaren oud zijn. Het risico is dus wel dat als je spullen zolang bewaard, ze soms niet meer werken en bij sommige rub-ons is dat dus het geval.

Foutjes

Met oude stash en rub-ons die het soms niet meer goed doen, kan het voorkomen dat je een foutje maakt op je pagina. Net als bijvoorbeeld een stempel die geen goede afdruk maakt. Normaal zou ik daar echt een probleem van gemaakt hebben maar ik vind het tegenwoordig een stuk makkelijker om dit soort dingen los te laten. Ik werk er nu gewoon doorheen.

Op deze spread had ik een rub-on die het niet goed deed en het afdrukken van de stempel lukte niet helemaal goed. Stempels en ik zijn niet zulke goede vrienden. Dit keer was het heel makkelijk op te lossen door er wat overheen te plakken of gewoon te verven. Het is in ieder geval een heerlijk gevoel dat ik mij er niet langer druk om maak en de perfectionist in mij kennelijk steeds makkelijker wordt.

Hoe gaan jullie om met kleine foutjes: komt jullie perfectionist dan naar boven of kun je het loslaten?

Take care!

xoxo