Selecteer een pagina

Na week 2 in de home quarantaine, lijkt mijn huid droger en droger te worden. Hoewel afgelopen week de lente begon en de zon fel scheen, toch was het soms ontzettend koud. Ik denk dat een combi van thuiszitten, de droge lucht in huis en de kou buiten, ervoor zorgen dat de huid van mijn gezicht gewoon niet in de allerbeste staat is. Ik had al heel lang een flesje Pixi Rose oil blend in de kast staan en besloot deze, ondanks dat ik altijd wat huiverig ben om een olie product aan mijn gezichtsverzorging toe te voegen, toch te gaan gebruiken om mijn huid een boost te geven.

Pixi Rose oil blend

Een luxe, ultra-voedende olie die de gezonde glans en souplesse van de huid weer naar boven haalt en de ontspannende geur van roos bevat. De botanische blend bestaat uit een krachtig complex van plantaardige oliën die de elasticiteit en glow van een jonge huid behouden. Zoete amandel-, rozenbottel-, jojoba-, granaatappel- en rose geraniumolie verzachten het gelaat en laten een heerlijk comfortabel gevoel achter.

Een flesje van 30 ml kost € 34,– en is te koop bij Cosmania, de Bijenkorf en Babassu.

Bron: Pixi Beauty

Mijn mening

Er zijn twee redenen waarom ik de Pixi Rose Oil Blend in de kast liet staan. Ten eerste omdat ik eigenlijk alleen af en toe ’s avonds een olie product gebruik als huidverzorging om de huid van mijn gezicht een boost te geven omdat mijn huid het simpelweg niet nodig had. Ten tweede omdat ik huiverig was voor de geur van rozen. Als er een geur is die ik niet fijn vind dan is het wel de geur van rozen.

Maar mijn huid had het dringend nodig om een boost te krijgen en niet als een droge Sahara te eindigen. Ik gebruik de olie twee keer per dag en beide keren maar een aantal druppels. De Pixi Rose Oil Blend is een wat dikkere olie die toch heel snel intrekt waardoor je als snel je dag crème kan aanbrengen. Het duurde even maar mijn huid pakt deze extra stap goed op en de Pixi Rose Oil Blend zorgt ervoor dat mijn huid net even dat extra krijgt wat het nodig heeft. Zolang wij thuis zitten en mijn huid last heeft van de luchtvochtigheid, zal ik deze extra stap doen. Gelukkig valt de rozengeur ontzettend mee. Ik ruik wel een licht zweempje maar het doet mij minder dan gedacht. Wat mij betreft echt een aanrader als je net als ik nu last hebt van een Sahara huid.

Merken jullie verschil in je huid nu je meer thuis bent?

Take care!

xoxo