Selecteer een pagina

Happy Wednesday! Het is weer tijd voor mijn wekelijkse diary. Een weekoverzicht van een week die voorbij gevlogen is. Dat je op maandag nog vol goede moed aan de nieuwe week begint en ineens is het dan vrijdag en snap je niet waar je tijd is gebleven. Ik weet dat het bij de tijd van het jaar hoort maar ik blijf het lastig vinden dat de tijd zo uit je vingers glipt. Het was een week waarin wij aan de laatste maand van het jaar begonnen, ik eindelijk weer eens naar de kapper ging en vooral heel veel in de file stond. Vandaag deel ik uiteraard met jullie hoe mijn week verliep.

Maandag 27 november β€˜17

Het is maandag en overal zijn er al waarschuwingen geweest dat het een verschrikkelijke ochtendspits wordt door het slechte weer. Ik waan mijzelf in de veronderstelling dat dat bij ons allemaal wel zal meevallen. Ik ga wel eerder weg maar kom genadeloos in de file. Koekje van eigen deeg dus. Niet alleen vind ik in de file staan nutteloos en zonde van mijn tijd (net als zovelen waarschijnlijk) maar ik vind het ook echt oprecht een vervelende manier van de dag beginnen. Ik start dan echt rot en moet de hele dag mijn draai een beetje vinden. Zo ook vandaag. Gelukkig overleef ik de werkdag en mag ik ’s avonds aanschuiven bij de moeder van een vriendin waar we genieten van een heerlijke homemade kapsalon.

Dinsdag 28 november β€˜17

Zoals ik al bij de intro schreef, de week is voorbij gevlogen en voor ik het wist was hij voorbij. Dat geldt dus ook voor mijn dagen want ik weet niet meer zo goed wat ik vandaag allemaal gedaan, gedacht en gevoeld heb. Story of my life dus op het moment. Ik heb vast hard gewerkt, veel voorbereiding gedaan voor de komende dagen en waarschijnlijk was ik aan het einde van de dag moe. Goed verhaal he πŸ˜‰

Woensdag 29 november β€˜17

Uhm .. zelfde verhaal als de dinsdag. Hard gewerkt enΒ  er voor gezorgd dat ik al twee dagen vooruit heb gewerkt. Wederom een goed verhaal. Het enige verschil is dat ik ’s avonds lekker bij mijn ouders heb gegeten en een tijdje op de bank heb kunnen chillen. Stiekem vind ik dat af en toe gewoon fijn na een lange werkdag.

Donderdag 30 november β€˜17

De dag begint met een triest randje als ik een mail open van iemand met wie ik al 5 jaar samenwerk en die helaas zijn laatste werkdag heeft. Een werk relatie die van grote waarde is. Er gaan dingen veranderen in de relatie met het bedrijf en ik merk dat ik dat best lastig vind. Ik moet weer vanaf het begin gaan opbouwen. Onze directrice merkt dat ik even van de leg ben en spreekt mij bemoedigend toe dat ik in mijn eigen kracht moet geloven en dat ik zelf ook wel weet dat ik deze nieuwe relatie ook goed kan opbouwen. Met een iets beter gevoel, verlaat ik haar kantoor. Aangezien ik het nodig vond om mij gisteren zo uit te sloven, heb ik vandaag het iets rustiger dan de afgelopen week. Wat mij de ruimte geeft om mailings voor te bereiden zodat ik die niet nog in the heat of the moment hoef te gaan maken en wat orde op zaken te stellen. Het geeft mij ook de gelegenheid om een beetje bij te tanken want de hele week in een rush zitten is ook niet goed. Na het werk ga ik nog even langs de Amazing Oriental die bij mij om de hoek ligt. Daarna ga ik lekker naar huis en werk de hele avond aan mijn blog onder het genot van de Kardashians.

Vrijdag 1 december β€˜17

Ai, ineens is het gewoon alweer december en is de laatste maand van 2017 nu echt begonnen. Niet alleen mijn weken vliegen voorbij, het jaar vliegt nu echt voorbij. De dag begint mistig en koud (mooi mysterieus begin van december) en ik sta weer eens in de file. En dat voor een vrijdagochtend. Niet alleen op de weg is het uitzonderlijk druk, op het werk is het ook druk. De kriebels voor de feestdagen beginnen te komen en dat merk je nu wel. Als ik het kantoor uitloop, heb ik wel zin in het weekend moet ik heel eerlijk zeggen. Ik begin met een afspraak bij de kapper en laat er een flink stuk afknippen. Het voelt alsof er een last van mijn schouders valt. Opgelucht ga ik naar huis en aangezien mijn vriendin de afspraak voor zaterdag afzegt, ga ik lekker relaxen dit weekend. Helemaal prima.

Zaterdag 2 december ’17 + zondag 3 december β€˜17

Ik sta mijzelf het toe om lekker niets te doen of te doen waar ik zin in heb dit weekend. Dit resulteert dus in Netflixen en nieuwe series ontdekken, dutjes doen, nog even wat winkelen (heel goed plan het weekend voor Sinterklaas, moet ik vaker doen .. not), rommelen in huis en heel stilletjes een begin maken aan de eindejaarsschoonmaak (weliswaar met 1 kastje maar het begin is er ). Het weekend sluit ik af bij mijn ouders voor de Sunday family dinner.

Hoe was jullie week? Vliegt jullie tijd ook zo voorbij?

Take care!

xoxo