Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

Happy sunday! Na een dagje rust gisteren, ben ik vandaag weer terug met mijn happy moments afgelopen week. Het was een stormachtig weekje en dan bedoel ik niet alleen afgelopen donderdag. Er gebeurde een hoop op het werk en de storm gooide donderdag een hoop roet in het eten voor mijn ouders. Tegelijkertijd leverde dit een hoop happy moments op die ik uiteraard vandaag met jullie deel.

Mi Gente – Hardwell & Quintino Remix ♡ Vrijdagavond het huishouden al gedaan hebben en het hele weekend verder niets hoeven doen ♡  Onverwacht een pakketje van Ziaja ontvangen zonder afzender ♡ Nieuw seizoen van Grace & Frankie (en dan meteen binge watchen om alle afleveringen te zien) ♡ De hele zaterdag met je ochtend jas aanlopen omdat hij zo lekker warm is ♡ Inspirerende filmpjes doorgestuurd krijgen ♡ Leuke samenwerkingen ♡ Alles kunnen laten vallen om je ouders op te kunnen halen die gestrand zijn op Amsterdam CS dankzij de storm ♡ Alle lieve bloggers die mij helpen om mijn crowd funding onder de aandacht te brengen ♡ Een pot verse sambal krijgen waar je de tranen van in je ogen krijgt ♡ Doelen bereiken ♡ Heel bewust 1 dag van de week leeg laten en niets hoeven ♡ Mooie kansen krijgen ♡ Een geweldige verlate kerstkaart nog in de brievenbus vinden ♡ Een dag enorm vroeg beginnen en dan alsnog vol energie zitten ♡ Judgment detox – Gabrielle Bernstein ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 Responses to Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

 1. Darina 21 januari 2018 at 08:31 #

  Mooie momentjes! Heerlijk om even rust in te lassen! Fijne zondag!

 2. Sonja 21 januari 2018 at 09:50 #

  Fijn toch… ik heb die producten ook van Ziaja! Ben benieuwd naar jouw ervaring!

  Fijne zondag lieverd!

 3. Romy 21 januari 2018 at 11:22 #

  Wat leuk, dat pakketje van Ziaja! En heel lief dat je je ouders hebt opgepikt op de stormachtige dag donderdag! Het is weer een fijn lijstje met momenten geworden om met een glimlach op terug te kijken. Fijne zondag!

 4. Nesrin 21 januari 2018 at 12:42 #

  Mi Gente de Hardwell & Quintino Remix ken ik nog niet but I do love the original song! Mooi lijstje weer Marije. Ik vind het onwijs knap dat je de doneeractie bent begonnen en ik hoop dat je snel aan het bedrag komt.

 5. sammie 22 januari 2018 at 19:36 #

  Hardwell & Quintino staan bijna altijd garant voor een lekker nummer 🙂 Leuke samenwerkingen is ook bij mij altijd een happy momentje 🙂 Dat van die sambal is voor mij niet herkenbaar maar Tommy is er ook altijd blij mee 🙂

Geef een reactie