Selecteer een pagina

Waar ik normaal toch altijd wel een serie of film heb waar ik echt naar uitkijk om te gaan kijken, heb ik in 2024 tot op heden nog niet echt iets gehad waar ik echt naar uitkeek om te gaan kijken. De avonden waren tot nu vooral gevuld met het lezen van boeken en de televisie was meer voor achtergrond geluid. Wel kijk ik af en toe wat YouTube video’s of wat nieuwsprogramma’s maar ook niet met mijn volle aandacht. Een van de programma’s waar ik wel naar uitkeek was het nieuwe seizoen van “De augurkenkoning”, een programma waar ik al eerder over heb gedeeld. Gelukkig staat het nieuwe seizoen inmiddels weer op Videoland en heb ik op donderdag weer wat om naar te kijken. Toch vond ik het tijd om weer een lijstje te maken met dingen die ik wil gaan kijken als ik even geen boeken heb om te lezen. Dit keer heb ik ervoor gekozen om van verschillende streaming diensten een serie of film te pakken die ik wel interessant vind om te gaan kijken.

To see May 2024

All-in The Bitcoin Family (Prime)

Bron trailer Prime Video

De familie Taihuttu verkochten een aantal jaar geleden al hun bezittingen en besloten in de bitcoin te stappen. Inmiddels reizen ze de wereld over en delen hun leven online. Nu is er een documentaire serie over deze familie op Prime te zien. Ze leven van het handelen in Bitcoin en vader Taihuttu geeft inmiddels ook adviezen over bitcoin.Wat mij vooral opvalt is dat het vaders droom is die de familie achterna gaat. Een vader die wars is van systemen en regeltjes die de samenleving oplegt. In deze serie volgt Prime de familie op de voet hoe zij het nomadenleven leven en hun kinderen opvoeden in dit leven.

Wish (Disney)

Bron trailer Disney +

Na Encanto en Coco, staat er eindelijk weer een nieuwe tekenfilm op Disney. Dit keer over een intelligent, idealistisch meisje dat een krachtige wens doet en hiermee een magische ster aanroept. Als hij net zo goed is als Encanto en Coco, heb ik een nieuwe favoriet erbij.

Maxima (Videoland)

Bron trailer Videoland

Deze serie vertelt het verhaal van Máxima, van haar leven in Argentinië en New York, haar ontmoeten met prins Willem-Alexander en hoe zij de toekomstige koningin van Nederland werd. Vanaf het eerste moment dat bekend werd dat zij de nieuwe liefde van prins Willem-Alexander was, staat ze in de schijnwerpers en steelt zij de harten van veel Nederlanders. Deze serie laat haar weg zien naar de persoon die zij nu is.

Baby Reindeer (Netflix)

Bron trailer Netflix

Baby Reindeer gaat over een berooide comedian en barman die tijdens zijn werk een eenzame vrouw ontmoet. Een vrouw die zegt een jurist te zijn en vanaf de eerste ontmoeting  vastgeplakt blijft zitten aan de bar. Dit is het begin van haar obsessie voor Donny. Ik heb een paar afleveringen gekeken en ik moest stoppen omdat ik gewoon de rillingen ervan kreeg.

Bodem (NPO)

Bron trailer BNNVara

Na een groot verlies in de familie van de 37-jarige Cat, waar niet over gesproken wordt, is het gezin volledig uit elkaar gevallen en is Cat volledig losgeslagen. In Bodem wordt de destructie van Cat gevolgd en zie je hoe ze steeds verder afglijdt in haar leven. Na heel veel positieve reviews en inmiddels de aankondiging dat er een deel 2 komt, wordt het tijd dat ik de serie ook ga kijken.

Wat kijken jullie op het moment?

Take care!

xoxo