Selecteer een pagina

Merry christmas! Het is gewoon al kerst. Can you believe it? De maand is echt voorbij gevlogen. Iets wat niet zo gek is aangezien dit de drukste maand van het jaar is op het werk. Soms had ik gewoon te weinig uren in de dag en te weinig dagen in de week. Aangezien de tijd vliegt, heb ik besloten om vandaag al mijn favorieten van december met jullie te delen. Wellicht wat vroeg want wij hebben nog een week te gaan maar ik had al een mooi lijstje met favorieten om te delen met jullie. Let’s start!

Favoriete Moment

December was een fijne maand en er waren heel wat favoriete momenten. Natuurlijk is de aanloop naar kerst een favoriet moment. De enorme sneeuwval halverwege de maand was een favoriet moment omdat ik sneeuw altijd wat magisch vind hebben. Persoonlijk meesterschap van Michael Pilarzcyk was een enorme grote favoriet en iets wat ik eigenlijk het hele jaar al wilde doen. Het absolute favoriete moment van december was mijn afspraak in het ziekenhuis van Beverwijk voor de behandeling van de lipoedeem in mijn benen. Het was een moment waarop ik weer hoop kreeg en dat had ik misschien wel het meest nodig. Hoop dat er iets te doen is aan mijn benen en hoop dat het mogelijk is. Ik ga 2018 in met hoop en dat is het fijnste gevoel wat ik mijzelf maar kon wensen.

Favoriete Muziek

Je zou misschien denken dat ik zou kiezen voor een christmas song als favoriete muziek voor de maand december. Wij begonnen immers in september al met kerstliedjes op kantoor. Maar mijn favoriete muziek van deze maand is een motivatie song. Eentje waar je jezelf mee kan oppompen en waar een mooie boodschap in zit. Het was de start song van de Persoonlijk Meesterschap middag en daar heb ik mooie herinneringen aan dus daarom is Gavin Degray’s “Fire” mijn favoriete song van deze maand.

Favoriete Boek

Ik was in afwachting van het derde boek in de “Vrienden” trilogie van Astrid Harrewijn en ik werd niet teleurgesteld. Mijn review van “Vrienden voor het leven” kun je hier vinden en dan snap je meteen waarom dit mijn favoriete boek van deze maand is.

Favoriete Serie

Netflix kwam deze maand met heel veel nieuwe series of seizoenen uit. Natuurlijk keek ik seizoen 2 van The Crown want daar zat ik al 9 maanden op te wachten. Een seizoen waar ik erg onder de indruk van was. Maar mijn favoriete serie van deze maand was toch wel “She’s gotta have it”. Een serie over een vrijgevochten vrouw die doet waar zij zin in heeft maar along the way wordt geconfronteerd met een man die zijn handen niet van haar af kan houden en dit gooit haar leven en gevoel voor vrijheid behoorlijk overhoop. Een serie over emancipatie, feminisme en #metoo.

Favoriete Film

Doordat ik een hele drukke december maand had, plande ik heel veel me time in en dat betekende voornamelijk op de bank met Netflix. Natuurlijk keek ik heel veel foute kerstfilms maar ik keek ook “Hello, my name is Doris”. Een heerlijke geeky film over een 60 jarige vrouw die een beetje raar is en haar plekje in de maatschappij probeert te vinden.

Favoriete Food

December was een maand met heel veel lekker eten en dan zijn de feestdagen pas vandaag begonnen. Ik at heel erg lekker bij Goya in Veenendaal maar ook mijn vader maakte weer hele lekkere dingen waaronder een home made steak tartar.

Favoriete Fashion item

Qua weer was het een rare maand en december is traditie getrouw een hele drukke maand. Ik koos vaak voor comfy outfits en outfits waar ik mij goed en prettig in voelde. Geen nieuwe kleding of schoenen maar gewoon outfits waar ik mij fijn in voelde.

Favoriete Beauty item

Met het wisselende weer, had mijn haar behoorlijk wat te verduren. Ook al liet ik aan het begin van de maand er een heel stuk vanaf knippen. De Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Repair Cream-in-Oil was dan ook echt mijn redder in nood voor mijn haar. Wat ik zo fijn vond, lees je hier.

Hoe was jullie december? Wat waren jullie favorieten van December?

Take care en maak er een mooie 1e kerstdag van!

xoxo

Bron begin afbeelding: Shutterstock