Selecteer een pagina

d86462d9b0e555a75c517290d0812ac4

Februari is over een paar dagen alweer voorbij. Ondanks dat het een kortere maand is dan de rest van de maanden, is hij echt voorbij gevlogen. Voor mij stond deze maand voornamelijk in het teken van de revalidatie en het traject zo goed mogelijk met zo veel mogelijk handvatten afsluiten. Het was ook een maand waarin ik mijn rust vond door mijn eigen vervolgtraject te regelen. Mijn leven stond voor de rest op een lager pitje omdat ik mij vooral wilde focussen op de laatste maand revalidatie. Gelukkig waren er ook nog genoeg favorieten deze maand om met jullie te delen.

Favoriete moment

photogrid_1487590501798

Deze maand stond geheel in het teken van de revalidatie bij Heliomare. Mijn favoriete moment was dan ook de momenten dat ik samen was met de meiden met wie ik dit hele traject ben begonnen. De lunches, de snelle ontmoetingen als we aan het wachten waren, de zwem momenten en de app momenten. Momenten dat we konden bijkletsen maar ook genoeg momenten waarop we elkaars steun nodig hadden als het even niet ging zoals we hoopten.

Favoriete muziek

Deze maand kwamen mr. Probz en Katy Perry met nieuwe liedjes uit. Wat mij betreft, verdienen zij allebei een plekje in deze favorieten.

Favoriete  boek

9200000059824767

Ik las niet heel veel deze maand en had soms een beetje moeite met lezen doordat ik zo druk was. Daarbij had ik een paar boeken waar ik echt moeite mee had om erin te komen en ze te lezen. Mijn favoriete boek van deze maand is toch wel “Eindelijk Vrij” van Teni Stephanosian. De review komt binnenkort online dus mocht je benieuwd zijn, check dan zeker Plus een Beetje.

Favoriete serie

Het televisie seizoen begint weer op gang te komen en gelukkig is daar ook weer Boer zoekt Vrouw, de internationale versie. Ik vind het heerlijk om de boeren en hun vrouwen te zien klungelen tijdens de eerste ontmoetingen en dates. Het voelt altijd zo ongemakkelijk allemaal aan het begin van de serie en als ze op hun gemak zijn, dan is er de battle tussen de vrouwen wie er mag blijven.

Favoriete film

Deze maand zag ik voor het eerst weer een paar films. Wel hele verschillende films maar ik heb dan ook een hele brede smaak. Uiteraard kan Keano Reeves in John Wick: chapter 2 niet ontbreken in deze favorieten. Plus dat ik de John Wick serie gewoon erg goed vind. Het is wel een hoop schieten, bloed en dode mensen maar de hele mysterieuze creepy onderwereld sfeer maken het echt een briljante film.

Een andere favoriet ontdekte ik op Netflix en was “Today’s Special”. Een aanrader als je van culinaire films houdt. Een topkok die als ambitie heeft om een carrière in Parijs te starten maar er dan achter komt dat het familie restaurant op instorten staat en er alles aan doet om het een succes te maken. Ik ben gek op dit soort culinaire films en heb dan ook echt genoten.

Favoriete fashion item

photogrid_1487590347900

Deze maand liep ik nog veel in mijn sportkleding en waren mijn roze nikes mijn grote favoriet. Niet het meest fashionable item van deze maand maar wel het meest comfortabele item. En stiekem ook mijn steun en toeverlaat op de niet altijd makkelijke dagen want let’s be honest, als je een moeilijke dag hebt en je kijkt naar beneden naar knalroze nikes dan komt er een instant smile op je gezicht.

Favoriete beauty item

20170213_083702

Met stip bovenaan was mijn favoriete beauty item toch wel het serum uit de Hello Mirror Guess My Age lijn van de Hema. De review van dit product, kun je hier lezen.

Hoe was jullie maand? Wat waren jullie favorieten?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin