Selecteer een pagina

4f90feba4f299158a8f1cc5f2296f87b

De woensdagen zullen een wekelijks terugkerend thema hebben: Woman Crush Wednesday. Bekende en onbekende vrouwen die het verdienen om in de spotlight te staan. Gewoon omdat wij vrouwen elkaar wel wat meer mogen eren en op een voetstuk mogen plaatsen. We are all special!

06da58eef52b88945ebbe6de77bf6783

De vrouw van vandaag is een vrouw die al meerdere keren door jullie is genoemd als Woman Crush. Een vrouw die een behoorlijke carrière switch heeft gemaakt in de loop der jaren en daarnaast ook nog “gewoon” moeder is van 4 kinderen. De Woman Crush van vandaag is Victoria Beckham.

Spice Girls

b219ff2a4956ebccffb531a2b660cb9b

Victoria Beckham is bekend geworden met de populaire meidenband “Spice Girls“. Net als alle andere meiden had zij ook een bijnaam: Posh Spice. Ze zag er altijd net iets sophisticater uit dan de rest. Na het immense succes van de Spice Girls, is Victoria solo verder gegaan maar hiermee had zij wisselend succes. Waar de andere 4 meiden allemaal een nummer 1 hit solo wisten te scoren, lukte dit Victoria steeds net niet.

Carrière Switch

00091a5bea1bc00620a8102d3e5824c6

Toen haar solo carrière in de muziek het niet leek te worden, heeft Victoria een switch gemaakt naar de mode. Zo was zij onder andere model voor Roberto Cavalli, Marc Jacobs, Armani en Roccawear. Haar ambitie in de mode reikte veel verder en haar eerste voorzichtige stappen in het ontwerpen van kleding maakte zij samen met Rock & Republic waar zij een eigen jeanslijn voor ontwierp. Een lijn die ontzettend populair was en de kleding vloog de winkel uit. Dit was het begin van een nieuwe carrière.

Inmiddels is Victoria Beckham de trotse eigenaresse van een eigen high fashion kledinglijn bestaande uit exclusieve jurken en verovert zij ieder seizoen weer de catwalk met haar designer looks. Haar kledinglijn is met lovende kritieken ontvangen en inmiddels zijn er al diverse grote sterren gespot in haar kleding. Victoria’s kleding emporium is inmiddels gegroeid met een ready to wear collectie, zonnebrillen en accessoires. Victoria is haar eigen uithangbord en zorgt er altijd voor dat zij er flawless uitziet. Daarnaast wordt zij geroemd om haar vooruitstrevende edgy looks en is zij inmiddels een waar style icoon geworden.

De vrouw en mama van

7613ea62567f68cdc49d884b1b62ffc4

Naast haar geweldige carrière is Victoria meer dan alleen een zakenvrouw en mode ontwerpster. Victoria trouwde in 1999 met David Beckham met wie zij nog steeds samen is. Victoria en David hebben samen 4 kinderen: 3 jongens en 1 meisje. Victoria stelt haar moederschap altijd op de eerste plaats en haar kinderen zijn alles voor haar. Zoals ze al in diverse interviews heeft vertelt, komt haar gezin altijd op plek nummer 1.

Victoria Beckham hoort in de Woman Crush op Plus Een Beetje thuis. Niet alleen omdat zij een hele succesvolle zakenvrouw is die aan haar tweede carrière is maar ook omdat zij een geweldig sterke vrouw is die altijd in de spotlight staat maar zich toch staande weet te houden. Daarnaast is haar stijl en klasse natuurlijk een mooie bron van inspiratie voor heel veel vrouwen.

Wat vinden jullie van Victoria Beckham? Zouden jullie iets uit haar collectie kopen?

Take care,

xoxo

Follow my blog with Bloglovin