Selecteer een pagina

Afgelopen weken had ik gelukkig de lees spirit weer een beetje te pakken en ik verslond heel wat boeken. Zoals jullie al zagen in de eerdere winter books edities, las ik behoorlijk wat verschillende soorten boeken. Mijn interesses liggen heel breed dus daardoor lees ik vaak heel veel verschillende soorten boeken. Ik vind de afwisseling tussen verschillende soorten boeken fijn. Maar toch heb ik een favoriet en dat zijn psychologische thrillers. Die kan ik echt verslinden. Afgelopen week las ik En nu ik van Peter Römer & Annet Hock. Een thriller die zich afspeelt in mijn achtertuin.

En nu ik – Peter Römer & Annet Hock

Na een periode van zakelijke en persoonlijke tegenslag lijkt het tij te keren voor Pien Verschuur en haar gezin. Haar beide kinderen zijn klaar om hun vleugels uit te slaan. Piens yogastudio is sinds de recente opening een succes. En het nieuwe project van haar man Johan lijkt een eerdere, mislukte investering voldoende te compenseren.

De plotselinge terugkeer naar Aerdenhout van Edmond Pieket, een oude bekende, zorgt echter voor grote onrust. In de weken die volgen stapelen de problemen zich op. Leugens en bedrog maken van vroegere vrienden vijanden. Piens zorgvuldig opgebouwde wereld wordt bedreigd. En wanneer iedereen om haar heen er een eigen agenda op na blijkt te houden… wie kan ze dan nog vertrouwen?

Bron: Bol.com

Mijn mening

Na een aantal informatieve boeken, las ik eindelijk weer eens een psychologische triller. En nog wel eentje die in de omgeving speelt waar ik woon. Dat maakt het boek voor mij extra interessant en boeiend want veel van de genoemde plekken herkende ik en de manier waarop bepaalde mensen werden beschreven waren soms lachwekkend echt. Peter Römer & Annet Hock hebben een page turner geschreven waarin je continue op het verkeerde pad wordt gezet als het om de verschillende relaties en verhoudingen gaat. Als je van de boeken van Saskia Noort houdt, dan is dit zeker een aanrader. Niet alleen leest het makkelijk weg maar het is ook een boek vol met intriges en regelmatig verrassende gebeurtenissen die achter de verschillende deuren gebeuren. Een boek dat tot de laatste pagina spannend is. Wat mij betreft mag dit schrijversduo nog heel veel van dit soort boeken schrijven.

Wat is jullie favoriete genre boeken?

Take care!

xoxo

Voor deze blog zijn affiliate links gebruikt. Klikken en kopen via deze link is lief en helpt Plus een Beetje maar kost niets extra’s.

Deze blog is tot stand gekomen middels een samenwerking. Deze samenwerking is niet van invloed op mijn mening m.b.t. het genoemde product.

Bron afbeeldingShutterstock