Selecteer een pagina

photogrid_1495474818357

Er is weer een week voorbij gevlogen. Een typische werkweek met een hele tropische woensdag. Een week waarin mijn moeder 70 kaarsjes mocht uitblazen en wat wij vierden in Rotterdam. Een week waarin ik een lanterfanter dag in laste en daar onwijs van genoot. Een week waarin de fans van Max Verstappen mijn kleine dorpje overstroomden. Een week waarin weer van alles gebeurde en uiteraard deel ik dat vandaag met jullie.

Maandag 17 mei ‘17

photogrid_1495345596516

Vandaag is echt zo’n typische maandag en ik moet eerlijk toegeven dat ik ook gewoon een maandag humeur heb. Ja, ook ik heb die dagen. Ondanks dat ik ze niet graag laat zien maar ook ik heb maandagen waar ik moeite mee heb. Het is dat ik vandaag voor het eerst een zomerse outfit aan kan en mijn nieuwe All Stars. Die zorgen toch voor een glimlach op mijn gezicht. Ik kom de maandag door en thuis plof ik op de bank. Het is goed zo.

Dinsdag 16 mei ‘17

photogrid_1495345638372

Ik heb moeite met de dag te beginnen en daar baal ik van. Ik pak snel mijn sport spullen bij elkaar en bereid mijn eten voor. Ik ben helemaal verslaafd aan couscous tegenwoordig. Het is zo simpel en lekker. Ook handig om mee te nemen. Onderweg naar mijn werk, bekruipt mij het gevoel dat ik iets vergeten ben mee te nemen. Dinsdag moet ik echt goed plannen omdat ik na het werk altijd direct doorga naar Heliomare. In de loop van de dag kom ik erachter dat ik mijn sportschoenen vergeten ben. Sporten gaat dus weer niet door. Dat bedoel ik dus met goed plannen. Ik baal ervan maar aan de andere kant, ik heb ook nog genoeg thuis te doen. De werkdag loopt wat moeilijker want er is onderhoud en het systeem ligt er daardoor op het midden van de dag uit. En dan krijg je dus blauwe schermen. Tijdens de down time, ruim ik maar op en begin met archiveren. Hoort er ook bij. Thuis ga ik aan de slag met mijn things to do lijstje en de avond vliegt voorbij.

Woensdag 17 mei ‘17

photogrid_1495345699327

Vandaag wordt een zomerse dag en dat ruik ik al als ik over de boulevard naar mijn werk ga. De zee heeft een hele typische zomerse geur. Een geur die mij doet denken aan vroeger toen wij nog op de camping in Bloemendaal stonden en daar hele zomers doorbrachten. Grappig hoe geuren eigenlijk altijd in je herinneringen terug blijven komen. Vandaag alleen geen strand voor mij maar gewoon een dagje werken. Ik voel mij goed. Het weer doet mij goed lijkt het wel en de droge warmte heeft een positieve uitwerking op mijn lichaam. Jongens, dat is zo FIJN! Dagen zoals dit zijn echt cadeautjes! Ik kom daardoor ook makkelijk en goed de dag door. Na het werk, heb ik nog een coaching afspraak die best weer confronterend is. Waarom zijn dit soort gesprekken toch altijd zo confronterend? Maar goed, ik weet waarvoor ik het doe. Na het gesprek, ga ik nog even langs mijn ouders om lekker in de tuin te eten en even bij te kletsen.

Donderdag 18 mei ‘17

photogrid_1495345744224

Een dagje bikkelen want morgen ben ik vrij en volgende week is het Hemelvaart dus dat vraagt weer heel veel vooruit werken en plannen. Vrije dagen zijn leuk maar vragen wel altijd voorbereiding en vooruit werken. Hebben jullie dat ook op het werk? Ik vind het niet erg want de dag vliegt voorbij en het vroege weekend gevoel is heerlijk. Als ik naar huis rijd, zie ik de eerste Max Verstappen fans zich al naar het circuit begeven en realiseer mij weer dat het dit weekend is dat ons dorp een gekkenhuis zal zijn. Thuis kruip ik lekker op de bank met het interview van Lou Niestadt op Commit Happiness. Een prima avond!

Vrijdag 19 mei ‘17

photogrid_1495345855795

Het is feest want mijn lieve moeder wordt vandaag 70 jaar en soms is dat gewoon niet te geloven want ze ziet en gedraagt zich verre van iemand als 70 jaar. We gaan vandaag naar het Boijmans van Beuningen Museum in Rotterdam waar een Surrealisme tentoonstelling is en wij zijn allemaal een groot Salvador Dali fan. We beginnen met een kopje thee en wat lekkers want dat hoor bij een verjaardag. Er staan immens mooie boeketten in het restaurant die ontzettend creatief zijn. We verbazen ons over het feit dat er een dakloze in de tuin van het museum ligt te slapen en ongegeneerd alles doet waar hij zin in heeft, inclusief in de vijver plassen terwijl iedereen in het restaurant naar hem zit te kijken. Het is eigenlijk heel erg gênant maar heeft wel iets komisch in de omgeving van een museum. De tentoonstelling valt een beetje tegen maar er zijn wel mooie dingen te zien. Ik koop een hele gave Hello Kitty mok in Dali stijl. Na de tentoonstelling lopen we de Witte de Wit straat in waar je onwijs veel toffe street art kan vinden. We lunchen bij Bazar (aanrader) en gaan daarna terug naar de auto. We rijden nog een rondje door Rotterdam en ik vind het zo’n toffe mondiale stad. Een hele andere vibe dan Amsterdam. Na het rondje, rijden we terug naar Zandvoort met heel veel files. De rest van de dag relax ik en doe eigenlijk niet heel veel meer.

Zaterdag 20 mei ‘17

5b266d4b57212d69965a59e5bf6ca1c0

Ik was van de week even vergeten dat het dit weekend Max Verstappen tijd was op het Circuit en dus ook hoe druk het zou zijn. Als in de Vomar sta om lekkere verse broodjes te halen, hoor ik mensen al klagen dat het ontzettend druk is rondom Zandvoort. Op dat moment besluit ik mijn afspraken af te zeggen en een dag te gaan lanterfanteren. En bij lanterfanteren hoort ook even offline zijn dus ik besluit de hele dag geen foto’s te maken. Ik probeer vanaf deze week minder online te zijn naar aanleiding van de e-courses van de Wild & Free Society en vandaag is de ideale dag om daarmee te beginnen. Ik rommel de dag door en doe eigenlijk heel erg veel. Minder online, is meer tijd voor andere dingen. Ik heb uiteindelijk een heerlijke dag en sluit deze af met een filmpje kijken en vroeg slapen.

Zondag 21 mei ‘17

photogrid_1495474721788

Gisteren heeft mij goed gedaan. Ik word goed wakker, de zon schijnt en de vogels fluiten. Ik begin de zondagochtend lekker met een dekentje op de bank. Kijk wat YouTube, werk aan mijn blog en ontbijt lekker met croissants en een grote kop thee. De ideale start van de zondag. Uiteraard maken we vanochtend ook weer een wandeling door de duinen en moeten erg lachen om de race fans die fanatiek door onze wijk lopen. De rest van de dag rommel ik wat en lanterfanter ik vooral. Ik check nog even de Wild & Free Society van Lou Niestadt voordat ik naar mijn ouders vertrek waar ik de rest van de zondag middag en avond doorbreng. We hebben onze eerste Sunday family dinner in de tuin en ik geniet van mijn vaders variant van de befaamde Loetje biefstuk. Een top zondag!

Hoe was jullie week? Wat staat er voor komende week op de planning voor jullie?

Take care!

Xoxo

Follow my blog with Bloglovin