Selecteer een pagina

Happy wednesday! Het is weer tijd voor mijn week overzicht. Een week die iets anders verliep dan ik had verwacht en die een behoorlijk onverwachte maar leuke wending kreeg. Wij vierden mijn moeders 71ste verjaardag, ik kreeg wat leuke pakketjes binnen en beleefde een druk Max Verstappen weekend. Wat ik allemaal verder deed, deel ik uiteraard weer met jullie vandaag.

Maandag 14 mei ’18

Ik plak onverwacht nog een dagje aan mijn lange weekend en to be honest, het is niet mijn beste maandag. Ik zit mijzelf behoorlijk in de weg en baal als een stekker. Voor iedereen die denkt dat ik altijd maar positief ben, helaas heb ik ook mijn baal dagen. Maar mijn gevoel keert als ik een bevestiging binnen krijg dat mijn abonnementsaanvraag goed is gekeurd. En nu denk je misschien “hoezo word je daar zo blij van?”. Nou, na jaren schulden ellende en BKR registraties, is dit echt een lichtpuntje. Maar stiekem kan ik het nog niet goed geloven dat ik eindelijk zelf weer een abonnement kan afsluiten. Ik denk dat ik mij afgelopen week wel een paar keer heb moeten knijpen om echt te geloven dat het gelukt was. Deze rommelige dag sluit ik af met een pittige massage bij mijn fysiotherapeut en pas dan voel ik hoe erg mijn lichaam verkrampt is. Niet zo raar dat ik mij vandaag dus behoorlijk in de weg zat.

Dinsdag 15 mei ’18

De massage van gisteren heeft mij ontzettend goed gedaan en ik voel mij weer wat lekkerder in mijn vel. Als ik op kantoor kom, heb ik niet alleen een lege inbox (wat echt een unicum is) en collega’s die allerlei lekker eten hebben meegenomen. Ja, dit wordt weer zo’n week die gedomineerd wordt door eten.

Ik kom heel relaxed de dag door aangezien mijn collega’s mijn werk hebben opgepakt toen ik er niet was die paar dagen. Opgelucht loop ik de deur uit naar mijn afspraak met een vriendin die ik ga ondersteunen bij een afspraak voor haar lipoedeem bij de arts die mij ook gaat helpen.  Ik weet heel goed hoe verdrietig zo’n eerste diagnose is en wat een muur er op je afkomt van dingen waar je ineens mee geconfronteerd wordt. Als ik naar huis rij, rij ik de zon tegemoet. Het voelt een beetje magisch en een mooie manier om de dag af te sluiten.

Woensdag 16 mei ’18

Bij het in elkaar zetten van dit weekoverzicht moet ik eerlijk toegeven dat de woensdag niet heel erg veel indruk heeft gemaakt. Een gewone werkdag met een lieve collega die ananas heeft meegenomen voor mij. Told you so dat het een week was vol eten.

Donderdag 17 mei ’18

Jaaaa, vandaag ga ik mijn nieuwe telefoon ophalen. En toch voelt het ontzettend spannend en zal ik het pas volledig geloven als ik hem in mijn handen heb. Maar eerst nog een dagje werken en zorgen dat de planning op orde is aangezien die volledig door de war wordt gegooid door pinkster maandag.

De dag is behoorlijk druk maar als het 6 uur is, ren ik haast naar mijn auto want ik wil naar Haarlem. Mijn geduld wordt behoorlijk op de proef gesteld want ik sta niet alleen bijna een uur in de file maar ook in de winkel sta ik in de rij. Ik blijf het spannend vinden maar alles komt helemaal goed en uiteindelijk ga ik met een nieuw abonnement de deur uit. Stiekem moet ik mijzelf echt nog een paar keer knijpen want ergens geloof ik het nog steeds niet. Eindelijk kan ik een groot deel van jaren ellende afsluiten. De rest van de avond ben ik natuurlijk met mijn telefoon aan het spelen cause it’s sooo nice.

Vrijdag 18 mei ’18

It’s the last day of the week en ook de laatste week voor de AVG wet. We hebben nog genoeg te doen dus ik heb een behoorlijk drukke dag voor de boeg. Ik ben echt behoorlijk klaar met al dat AVG gedoe en ik vraag mijzelf echt af of in alle Europese landen het zo door getrokken word. Maar goed, ik heb verder geen keus.

Mijn collega stuurt aan het einde van de dag de foto met de vogel op mijn auto. Deze vogel zit dus al jaren bij ons op het dak en ieder voorjaar komt hij weer terug. We kunnen een heel boek schrijven over deze vogel aangezien hij nogal bijdehand is. Helemaal als hij weer een nestje heeft met zijn vrouwtje. Ik zeg wel hij maar ik weet niet eens of het een hij of een zij is.

Na alle AVG wetgeving, ben ik toe aan een avond op de bank. Seizoen 2 van “13 reasons why” staat op Netflix en vanavond is de ideale avond om daaraan te beginnen.

Zaterdag 19 mei ’18

Vandaag is niet alleen de Royal Wedding van Harry en Megan maar het is ook mijn moeders 71ste verjaardag. Dat moet gevierd worden met in ieder geval een grote bos bloemen. Mijn nieuwe Vans zijn via Footway binnen gekomen bij mijn ouders en i LOVE them. We gaan lekker met de familie lunchen dus ik trek ze meteen aan. In dit opzicht ben ik echt een klein meisje.

We gaan lunchen in Bloemendaal dus ik ga lekker op de scooter er naar toe. Hoewel ik dol ben op mijn auto, voel ik altijd een bepaalde vrijheid als ik op de scooter zit. En ik hoef geen geld aan parkeerkosten uit te geven.

Na de lunch ga ik nog even naar het dorp om wat boodschapjes te doen en ga dan lekker naar huis waar ik op de bank plof om “13 reasons why” verder te kijken.

Zondag 20 mei ’18

Bron: Cristiano Barni / Shutterstock.com

Max Verstappen is in town en Zandvoort staat op zijn kop. Grote massa’s Max Verstappen fans lopen ons dorp plat en eigenlijk kunnen we geen kant meer op. But hé, het is een keer per jaar en het is zo geweldig om de energie te voelen die er leeft in ons dorp in zo’n weekend. Hoewel het ontzettend koud is (dankzij zeedampen), leeft ons dorp op en zie ik alleen maar vrolijke gezichten. Ik kan hier dus echt blij van worden.

It’s a wrap! Hoe was jullie week?

Take care!

xoxo

Stock afbeelding: Shutterstock