Selecteer een pagina

photogrid_1491323419124

Het is weer woensdag en dus tijd voor mijn wekelijkse foto dagboek van mijn belevenissen van afgelopen week. Mijn laatste opbouw week weer op weg naar een 40 urige werkweek maar ook een heerlijke voorjaarsweek waarin het super lekker weer was en ik weer wat uurtjes in de zon doorbracht op het strand. Wat ik nog meer deed deze week, laat ik je uiteraard zien in mijn weekly picture wednesday.

Maandag

photogrid_1491323106048

De laatste opbouwweek is een feit! Vanaf volgende week ben ik weer fulltime aan het werk. Ik moet wel oppassen qua belasting en energie dus ik ben continue op mijn hoede om te voelen hoe het gaat. ’s Middags heb ik een haptonomie afspraak staan en we bespreken het effect na de eerste sessie. Ik ben best verbaasd hoeveel effect het heeft gehad en wat het naar boven haalt. Mijn ademhaling is best een dingetje want die blokkeert ergens rond mijn middenrif dus daar werken we vandaag aan. Ik vind het ontzettend fijne sessies en merk ook echt lichamelijk effect. Als ik thuis kom, plof ik op de bank en bel uiteindelijk twee uur met Eline die onderweg is. We hebben heel wat bij te kletsen nu we elkaar niet meer wekelijks zien. Ik word blij van dit soort gesprekken.

Dinsdag

photogrid_1491323359898

Een nieuwe werkdag met interessante gesprekken en ontwikkelingen die ik totaal niet zie aankomen. Een leuke en goede ontwikkeling die voor mijzelf ook het bewijs is dat ik echt op de goede weg zit op dit moment. Het geeft een nieuwe energie boost en een bevestiging. Ik mag meewerken aan mooie en interessante dingen. Na het werk ga ik naar Heliomare om te sporten en heb ik een gesprek met een van de trainers die uitlegt hoe mijn lichaam nu werkt en waar ik aan moet denken bij het sporten en herstel. Hoe lastig ik het soms ook vind, het is wel fijn dat ik steeds meer leer over mijn lichaam en de do’s and dont’s. Ik train lekker en sluit af met banen zwemmen. Life is good!

Woensdag

photogrid_1491323320346

Work, work, work .. dat is het enige wat ik vandaag doe. Niets bijzonders over te vertellen. Eigenlijk best saai dus. Na het werk kan ik gelukkig bij mijn ouders eten en even mijn ei kwijt over een aantal dingen die spelen en die mij behoorlijk bezig houden. Opgelucht en leeg ga ik na het eten naar huis en ga lekker in bed liggen Netflix kijken.

Donderdag

photogrid_1491323278982

Mijn laatste opbouw dag is een feit. We nemen vandaag afscheid van een collega met een feestje aan het einde van de dag dus ik begin later zodat ik tot het einde kan blijven. Niet dat ik daar erg gelukkig van word want ik word mijn huis zowat uitgedrilled door de werklui die aan de gevel bezig zijn. Ik kan gewoon niet zo goed tegen zoveel lawaai. We vieren het afscheid met een lekker Sunday ijsje van Mc Donalds. Soms vind ik dat gewoon onwijs lekker. Na het werk, rijd ik meteen door naar Heliomare waar ik een pittige twee uur durende sport en zwem sessie heb. Moe maar voldaan kom ik thuis.

Vrijdag

photogrid_1491323243372

De laatste werkdag van de week! Het is rustig op kantoor, veel mensen zijn vrij en ook de telefoon gaat niet heel veel. Het is dus vooral bijwerken en voorbereiden op de komende week. Mijn energie is ook laag dus het komt goed uit. Mijn collega besluit ’s middags om een Marco Borsato karaoke middag te houden en zingt vals zijn favoriete liedjes om ondertussen de teksten te analyseren en tot de conclusie te komen dat het hele rare teksten zijn als je er goed naar luistert. Een redelijk hysterische middag hebben we daardoor. Na het werk gaan we naar Zaandam om naar de Power Rangers film te gaan. Niet mijn eerste voorkeur maar mijn collega’s willen graag erheen en ik vind het ook gezellig om mee te gaan. Ik heb een super gezellige avond en ga blij naar huis.

Zaterdag

photogrid_1491323193552

Vandaag hoef ik niets en dat is een heerlijk gevoel na een drukke week. Ik merk dat het toch veel vergt en dan heb ik gewoon een dag als deze nodig om bij te komen en op te laden. Ik ga ’s ochtends even naar het dorp want ik moet een cadeautje kopen voor een klein vriendje die vandaag zijn verjaardag viert. Doe wat boodschappen maar het miezert en is vies weer dus ik doe het lekker snel zodat ik weer naar huis kan. Ik heb de documentaire serie “Addicted to Food” ontdekt en ik kan niet stoppen met kijken. Ik word er soms ook best door geraakt omdat ik heel veel herken in de strijd. Mijn focus is vandaag ook ver te zoeken dus ik kijk de hele dag deze serie. In de middag vertrek ik naar mijn vriendin om de verjaardag van haar jongste zoon te vieren en het eten van een Minion taart van mijn bucket list te strepen. Volgens mijn vriendin moet je dat namelijk 1x in je leven gedaan hebben. Well, I did.

Zondag

photogrid_1491323144615

Als ik wakker word, schijnt de zon al volop en het beloofd een mooie dag te worden. Ik rommel wat in huis en vertrek tegen de middag naar het strand want ik heb afgesproken met Aileen (je kent haar natuurlijk van haar blog Prettybusiness.nl) om bij te kletsen. Ik was nooit echt een strand mens ondanks dat ik aan de kust woon maar dit jaar heb ik nu al de smaak te pakken en ik denk dat ik heel wat uurtjes ga doorbrengen op het strand. Transformation is niet voor niets mijn woord voor dit jaar. Aileen en ik hebben heel wat bij te kletsen en we genieten van de zon en het eten. Als ik uiteindelijk thuis kom is mijn energie op en doe de rest van de dag niets meer. Vroeger zou ik daar van balen maar nu is het oké.

Hoe was jullie week? Wat zijn jullie plannen voor deze week?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin