Selecteer een pagina

Normaal gesproken zijn jullie een creatieve post van mij gewend op donderdag. Maar helaas kwam mijn creativiteit dit keer niet op gang en lukte het niet om iets te bedenken voor de Crea-Cross challenge van vandaag. Gelukkig zag ik op de blog van Tessa de leuke I love the summer tag. Aangezien ik mijn summer vibes een beetje kwijt ben, dacht ik misschien  komt het gevoel weer een beetje terug als ik deze tag invul. Bring back my summer feeling met de I love summer tag!

Wat is jouw favoriete nagellak voor de zomer?

Er zijn twee kleuren die ik al jaren in de zomer gebruik: mint en koraal. Wat mij betreft zijn dit de ultieme kleuren voor de zomer. Het oud roze kleurtje voegde ik deze zomer toe aan mijn collectie en is langzaam een plekje aan het veroveren in mijn zomer favorieten.

Waar gaat jouw reis naartoe deze zomer? Of blijf je lekker thuis?

Afgelopen juni ben ik natuurlijk al een weekje naar Tenerife geweest. Ik hoop in september ook nog even weg te gaan voor een lekkere na zomer vakantie. Juli en augustus blijf ik gewoon in Zandvoort. Een dorp wat in de zomer natuurlijk een klein vakantie oord aan het strand is.

Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je nu meteen dat mijn antwoord gaat zijn: Maxi dresses. I love maxi dresses voor de zomer. Lekker luchtig en vrouwelijk.

Wat is jouw ultieme zomer hit?

Een oudje die ik afgelopen maanden weer heel veel op de radio hoorde. Ik word van dit liedje echt heel erg vrolijk, ook al gaat de tekst echt nergens over. Toch kan ik hem helemaal mee zingen. Toch handig zo’n jaar studeren in Frankrijk 😉

Welke sandaaltjes verslijt jij deze zomer zeker weten?

Uhm .. ik probeer niets te verslijten maar juist goed af te wisselen. Ik heb inmiddels een mooie collectie sandaaltjes en in de zomer heb ik toch vaker last van mijn voeten dus ik probeer zoveel mogelijk af te wisselen. Dat gaat natuurlijk geen slijtage geven 😉

Wat is jouw favoriete zomergeur?

Deze zomer is mijn favoriete geur Jil Sander Pop. Gekocht op Tenerife dus een flesje met een herinnering en een heerlijke zomerse geur.

Wat draag jij als je gaat zwemmen? Een badpak? Bikini? Tankini?

Als ik alleen ga zwemmen dan zeker een badpak. Maar voor een dagje aan het zwembad of het strand, ga ik toch voor een bikini.

Welke lipsticks in je stash schreeuwen ZOMER?

Ik gebruik bijna geen lipstick maar ga meestal voor een verzorgende lipbalm met een tintje of een lip stain. Maar dat zijn kleuren die ik het hele jaar door gebruik. Ik ga eigenlijk altijd voor een nude of een my lips but better kleurtje.

Wat is je favo zomerdrankje?

Eigenlijk drink ik altijd water maar dat is ook zo saai he? Dus dan ga ik nu voor Fanta lemon op een warme tropische dag of een heerlijke virgin strawberry daiquiry.

Wat zijn jouw ultieme zomer musthaves?

Zonnebrand, water, luchtige kleding, leuk gezelschap en een goed boek zodat ik lekker op een terras kan neerploffen om te lezen. Ik ben niet zo veel eisend in de zomer.

Wat zijn jullie ultieme zomer musthaves?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin