Selecteer een pagina

Deze week lijkt mijn blog wel gesponsord door de Action want ook vandaag heb ik weer een budget topper die ik met jullie wil delen. Dit keer een beauty topper die ik afgelopen week voor de tweede keer in mijn overvolle mandje gooide. De Alvira Deep Cleansing 2in1 face wash & scrub charcoal & rice van de Action, heeft inmiddels een vast plekje gevonden in mijn ochtend routine en vandaag mijn review.

Alvira Deep Cleansing 2in1 face wash & scrub charcoal & rice

Diep reinigende gezichtsgel en scrub in één. De licht schuimende, zeepvrije textuur met houtskool en rijst scrubdeeltjes reinigt het gezicht grondig, verwijdert dode huidcellen en sporen van vuil en make-up. Verrijkt met panthenol voor het behoud van een gehydrateerd gezicht. Masseer zacht in op een nat gezicht, vermijd direct contact met de ogen en spoel af met lauwwarm water.

Charcoal

Houtskool is helemaal hot and happening in beauty land en zie je nu ook veel terug in huidverzorgingsproducten. Houtskool heeft een zuiverende werking en absorbeert vuil en onzuiverheden. Producten waarin houtskool is verwerkt zorgen voor een diepere reiniging.  Een ideaal bestandsmiddel voor mensen die last hebben van een onzuivere huid.

Mijn ervaring

De gel is door de toevoeging van rijst een scrub met een wat grovere korrel. Persoonlijk houd ik wel van een wat grovere scrub, ook voor mijn gezicht. Toch ervaar ik dit niet als een extreem heftige scrub want de scrub deeltjes zijn zacht. Behoorlijke tegenstelling als ik het zo typ maar misschien is dat ook wel waarom ik deze scrub zo fijn vind. Grof maar toch mild. Ik merk dat als ik deze scrub gebruik, ik minder snel last heb van onzuiverheden en mijn huid er beter uit ziet. Na gebruik heb ik gelukkig geen trekkerig gevoel en is mijn huid lekker zacht. Misschien was het je al opgevallen maar ik ben echt een sucker voor geur en ik kan dan ook heel blij worden als een verzorgingsproduct een fijne geur heeft. Dit is bij dit product dus ook weer het geval. Een frisse milde geur waardoor ik lekker wakker word in de ochtend onder de douche. Aangezien dit al mijn tweede tube is, zullen jullie begrijpen dat dit voor mij een absolute holy grail is.

De Alvira Deep Cleansing 2in1 face wash & scrub charcoal & rice tube bevat 150 ml en kost € 1,49 . Het is mij wel opgevallen dat dit product niet bij alle Action filialen te koop is dus als je hem ziet, zou ik hem zeker meenemen.

Gebruiken jullie wel eens verzorgingsproducten met houtskool erin?

Take care!

xoxo

Bron afbeelding houtskool: Shutterstock