Selecteer een pagina

a061dd806e00727ba91a93e68409e211

Nieuwe maand en dus ook weer tijd voor een nieuwe tag. Ik vind tags ontzettend leuk om te lezen en inmiddels ook om zelf te doen omdat je een blogger daardoor steeds weer een beetje beter leert kennen en je het gezicht achter een blog gaat zien. Vandaag is het de beurt aan de 25 levensvragen tag die ik onlangs op de blog van Kelly Caresse tegenkwam. Helaas weet zij niet wie de bedenker is maar mocht je deze tag bedacht hebben, shout out naar jou! Ik vond de vragen grappig dus vandaag vul ik hem ook in.

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?

screenshot_20161012-163102

Eigenlijk had ik stiekem mijn telefoon even op een ander schermpje willen zetten omdat je dan de foto van Spike en Minimi goed kunt zien. Het is namelijk een oude foto die mijn vader nog op zijn telefoon vond maar het is zo’n dierbare foto die zoveel plezier en lol uitstraalt. Ik kan mij die dag nog steeds herinneren dat ik met ze op het strand was en ze de grootste lol met zijn tweetjes hadden.

Je gaat naar een kroegje/ café, wat bestel je?

Meestal een verse munt thee als dat er is en anders toch een gewone thee. Heel soms een ice tea green of een cassis. Ik ben echt heel simpel als het gaat om drinken want ik drink het liefst thee of water. Eigenlijk gewoon heel erg saai dus .. hahaha. Maar af en toe wijk ik dus af met een ice tea green of een cassis.

Welk woord gebruik je echt te vaak?

Iets met een scheldwoord maar dat ga ik hier niet neerzetten. Op kantoor vaak “jaa jongeeeuh” omdat ik werk met manlijke collega’s.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik mij eigenlijk niet zo bewust ben van welke woorden ik vaak gebruik. Heel erg eigenlijk.

Wat is je favo film?

91ce6d05e4c9f0500b1f2d9213943bc9

Parijs, een vreemd meisje die haar eigen beleving van de wereld heeft, de sprookjesachtige muziek, de artsy manier van filmen .. dit is echt mijn meest favoriete film ever. Ik kan daar zo vrolijk van worden.

Wat is je guilty pleasure op het gebied van tv?

Tegenwoordig kijk ik eigenlijk niet meer zoveel tv. Ik heb wel alle afleveringen van Rizzoli & Isles tot in den treuren gezien en vroeger keek ik naar Catfish en series als 16 and Pregnant (plus alle vervolg series). Ik vind wel alles van Gordon leuk en dan helemaal in samenwerking met Gerard Joling dus daar wil ik wel speciaal voor gaan zitten maar voor de rest is er eigenlijk geen guilty pleasure.

Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?

screenshot_20161012-160943

Ik luister meestal in de auto naar Spotify. Soms een eigen playlist en soms een voorgestelde playlist. Dit was een voorgestelde playlist en toevallig een liedje wat ik leuk vond.

Naar wie was je laatste appje?

“Nee, ik ben ook een beetje dom”

“We hadden een vertrouwensband”

Dit waren mijn laatste appjes voordat ik deze blog schreef aan mijn grote neef en ik weet dat ze heel raar klinken .. wahahaha. Maar het was een heel grappig gesprek met heel veel sarcasme over dodo’s. I know, we are weird .. wahahaha.

Wat was je eerste e-mail adres?

Pfoeh .. ik ben echt al oud hoor want ik weet gewoon mijn eerste e-mail adres niet meer. Waarschijnlijk was het iets dat te maken had met Tinkerbell omdat dat vroeger mijn bijnaam was. Ik heb werkelijk geen flauw idee.

Waar kun je je enorm aan ergeren?

Aan mensen die voordringen, mensen die bij de kassa nog hun portemonnee moeten gaan zoeken, oneerlijke mensen, mensen die je in de steek laten, bureaucratie en van het kastje naar de muur gestuurd worden. Zal ik even doorgaan :-p?

Wat is je meest awkward moment ooit?

Heb je even? Ik ben een en al awkward moment. Ik val soms, ik ben soms een flapuit en ik heb ooit wel eens per ongeluk een mail die ik naar een collega wilde doorsturen met een reactie op een klant, per ongeluk naar de klant zelf gestuurd. Gelukkig was dit aan het begin van mijn carrière en was het meteen een wijze les om dat altijd eerst goed te controleren.

Wat is je favoriete dag van het jaar?

Uhm .. elke dag? Ik heb geen specifieke dag maar besef mij wel hoe mooi het is dat je elke dag weer mag beleven.

Wat is je favoriete emoji?

20161012_161542

Ik gebruik ook heel vaak de aapjes, de eenhoorn, de nerd emoji en de poopie face. Ben gek op emoji’s, alhoewel ze soms nergens op slaan.

Katten of honden?

fb_img_1467404496730

Of course, honden. Heb 15 jaar hondjes gehad, de liefdes van mijn leven. Katten vind ik trouwens altijd een beetje eng. Alhoewel de kat van mijn vriendin Leonie wel heel erg leuk is maar dat is meer omdat hij een beetje gek is.

Utrecht of Amsterdam?

edd6c18595ff4773e5d3c445f4398ffc

Amsterdam. No doubt about that. De stad waar ik ben geboren en getogen en waar ik ontzettend graag naar terug wil. Maar dan wel graag een mooi huisje in het Centrum of vlak bij het centrum want als ik het doe dan doe ik het ook wel meteen goed .. wahahaha. You gotta have some dreams, my dear!

Koffie of thee?

Altijd thee. Ik drink niets anders. Ik drink 1x per jaar koffie en dat is als Starbucks in de winter de Toffee Nut Latte weer heeft. Meer omdat deze zo zoet is dat je de koffie niet proeft ;-).

Serie of film?

Film. Naar de bioscoop gaan is voor mij echt een uitje en ik vind het heerlijk om gewoon weg te dromen bij een goede film.

Engeland of Amerika?

309d29c4db275b3bcb0548ccdc2ab07c

Amerika! Inmiddels ben ik daar een aantal malen geweest en ben er mijn hart verloren. Staat hoog op mijn reislijstje voor de toekomst. Alhoewel ik ook nog steeds een keer met kerst naar London wil.

Vlees of vis?

Allebei. Ik ben een echte carnivor en ik ben niet bang om dat toe te geven. Maar af en toe sushi, een lekkere haring of gebakken vis, gaat er ook wel in.

Drank of drugs?

Geen van beide. Ik drink geen alcohol en geen behoefte aan drugs.

Spice Girls of Backstreet Boys?

6dca1b5229290b05fdbd1e1733e9dc73

Ik kom uit de generatie New Kids On The Block dus mag ik die kiezen i.p.v. de twee hierboven?

Bert of Ernie?

Ernie want dat is een blij ei en daar word ik vrolijk van. Ik vind Bert maar een chagrijnig ventje .. hahaha

Buurman of Buurman?

Geen van beide. Ik vond dat vroeger al stom en ik vind het nu nog steeds stom. Moet je dus nagaan hoe oud dit al is.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?

Op zondagochtenden was het vroeger toen wij nog in Amsterdam woonde en ik dus nog heel erg klein was, vast prik Villa Achterwerk. Maar misschien was dat meer omdat je toen nog niet zo heel veel anders had.

Meest random feitje over jezelf?

Ik vergeet soms de tijd omdat ik af en toe nogal dromerig ben. Niet zo zeer als in dat ik een afspraak vergeet maar meer als ik niets te doen heb, dat ik dan ineens een uur verder ben en het eigenlijk niet eens echt heb gemerkt.

En .. ik maak altijd screenshots van dingen die ik interessant vind of wil onthouden en uiteindelijk vergeet ik dan dat ik een screenshot heb gemaakt.

Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?

50b28b6c33285fc5485b0aca65891f1c

Blijf doorgaan en geloven in jezelf. Geloof houden dat het goed komt, geloof houden dat je het kan, geloof houden dat je goed bent zoals je bent, geloof blijven houden in het leven. Ik ben natuurlijk door heel veel gegaan de afgelopen jaren en soms is het lastig om te blijven geloven in jezelf en het leven. Het belangrijkste is wel dat je op dat soort momenten toch doorgaat en er voor blijft werken. Als je iets wilt bereiken, dan zul je ervoor moeten werken.

Wat is jouw belangrijkste levensles? Wat is nou echt een random feitje over jou dat jou beschrijft?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin