Selecteer een pagina

20170328_080308

Het is weer tijd voor mijn twee wekelijkse creatieve uitspatting. De Crea-Cross challenge voor deze week was “Silence” en voor het eerst had ik moeite om te bedenken hoe ik dit kon verwoorden. Maar het is gelukt! Een foto van de zonsopgang op een stille vroege ochtend met de zon die door mijn gordijnen schijnt en geweldig licht geeft, gecombineerd met mixed media. Ik ben gek op de vroege stille ochtenden waar nog niemand wakker is en het nog lekker stil buiten is. Dus mooi onderwerp om deze challenge mee in te vullen.

Products used

20170328_080237

De producten die ik heb gebruikt zijn wederom budget proof. Een stencil van de Zeeman, stickers van de Action en Hema, washi tape van de Xenos en kleine flesjes verf van de Action. Uiteraard heb ik dit keer weer mijn nieuwe art journal van Joseph Klibansky gebruikt. Ik vind het formaat erg prettig om mee te werken. Deze pagina laat ook weer zien dat creatief bezig zijn dus niet duur hoeft te zijn en dat er tegenwoordig genoeg budget winkels zijn waar je kunt slagen.

Silence

20170328_080252

20170328_080259

20170328_080304

Het onderwerp mag dan wel “Silence” zijn, ik had zin in iets met veel kleur en beweging op de pagina. Het is dus een verre van stille lay-out geworden maar ik vind het wel eens lekker om zo wild te werk te gaan. Ondanks dat ik het een moeilijke uitdaging vond, is het toch helemaal mij geworden.

Hoe gaat het met jullie creatieve uitdagingen? Met welk DIY project zijn jullie op dit moment bezig?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin