Selecteer een pagina

Tijdens mijn vakantie op Tenerife, kocht ik een eau de toilette van Jil Sander en eentje van Moschino. Twee geuren die al heel lang op mijn wish list stonden. Aangezien ik deze twee geuren al heel lang wilde hebben, ben ik er dan ook extreem zuinig op en wil ze dan alleen gebruiken op speciale momenten. Sounds like a Scrooge, don’t I. Wie mijn geschiedenis kent, weet dat dit ergens vandaan komt. Om die reden wil ik dan ook altijd een on the go parfum hebben die ik rijkelijk kan sprayen. Voor de zomer 2017, koos ik voor de geur “Sunny Breeze” van Etos. Vandaag deel ik mijn review over deze eau de toilette met jullie.

Sunny Breeze

Etos heeft voor de zomer 2017 de geur “Sunny Breeze” uitgebracht. Een frisse en fruitige zomergeur die een mix is van sensueel amber, gouden citrus, fruitige abrikoos en sprankelende cassis. Het is een van de weinige parfums die je gewoon kan dragen tijdens het zonnen en die geen schade aan je huid zal aanrichten. Het parfum is geschikt voor de gevoelige huid en vlekken en uitslag behoren tot het verleden.

Ingredienten: Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Isopropyl Alcohol, Limonene, Benzul Benzoate, Citral, Linalool.

De prijs voor 50 ml is € 9.99 en de parfum is te koop bij Etos.

Review

Ik was erg benieuwd naar deze eau de toilette nadat ik hem bij diverse bloggers voorbij zag komen. Lang leve social media! Ik ben eerst naar de Etos gegaan om te kijken of ik even de geur mocht ruiken omdat ik vind dat goedkopere geuren vaak een specifieke geur krijgen als je ze geruime tijd op hebt. Call me a freak maar ik vind dat gewoon niet zo lekker.

Maar ik werd aangenaam verrast door de Etos Summer Breeze. Een warme zomers geur met een vleug citrus. Je bent dus niet een citroensnoepje wat voorbij loopt als je deze op hebt. Alhoewel citrus voor mij echt een zomer geur is, vind ik het toch fijn als dit een wat subtiele geur op de achtergrond is. Summer Breeze doet precies dat. Voor mij een perfecte zomergeur.

Het flesje is basic en simpel maar voor dit bedrag, verwacht ik ook geen duur uitziende fles. Het doosje waarin de eau de toilette komt, heeft een zomerse uitstraling en past precies bij de naam.

Mijn on the go parfum voor de zomer 2017 is de Etos Summer Breeze geworden.

Gebruiken jullie een speciale geur voor de dag en avond? Wat is jullie favoriete zomer parfum?

Take care!

Xoxo

Follow my blog with Bloglovin