Selecteer een pagina

Mijn favoriete fashion items zijn op dit moment toch wel maxi dresses en maxi skirts. Zolang de operaties aan mijn benen nog niet zijn gedaan, zullen dat ook mijn favoriete fashion items voor de komende maanden blijven. Ideale stukken om te combineren en je hebt tegenwoordig gelukkig zoveel keus. Ik was dan ook heel blij toen ik een hele leuke maxi skirt met print ontving van Yours Clothing die ik graag vandaag met jullie deel.

Yours Clothing Maxi Skirt

 

Deze maxi skirt van Yours Clothing is zwart met een bloemenprint. De rok heeft een elastische tailleband (waar ik ontzettend blij van word natuurlijk) en heeft twee steekzakken. Voor mij is het belangrijk dat een rok lang genoeg is. Dit keer hebben we hem wat hoger opgetrokken om een taille te creƫren maar normaal heb ik ze graag tot aan de grond.

Ik draag bij deze OOTD een top uit een oudere collectie van H&M plus en de loafers zijn van Asos. Asos heeft een hele fijne wide fit voeten collectie voor iedereen die net als ik wat bredere voeten heeft. Zeker een aanrader om daar even te kijken. Een maxi skirt als deze kun je natuurlijk met heel veel verschillende tops combineren en zal ook leuk staan met een sandaaltje op een zomerse dag.

Dragen jullie liever een maxi dress of een maxi skirt?

Take care!

xoxo

Deze blog is onderdeel van een samenwerking en bevat gekregen producten