Selecteer een pagina

Al heel wat jaren woon ik in mijn fijne appartement op 6 hoog met een geweldig uitzicht. Weinig kans dat ik hier ooit nog vandaan ga. Hoewel het natuurlijk heus wel eens lonkt en ergens heb ik nog altijd het idee dat ik graag terug zou willen naar Amsterdam. Maar dat is een gevoel wat ik al jaren heb maar waar ik van weet dat ik daar nooit een appartement zal krijgen als dat ik nu heb en nooit op een plek zal komen als waar ik nu woon. Maar in al die jaren dat ik hier woon, is er maar weinig veranderd. Ik ben niet iemand die erg met interieur styling nodig is of de behoefte heeft om dingen te veranderen. Bij het idee van verandering krijg ik eerlijk gezegd al stress. Maar soms is het wel eens goed om na te denken over veranderen en dan te kijken naar de gemakkelijkste mogelijkheden.

Kleine veranderingen

Een van de dingen die ik misschien wel zou willen veranderen is mijn keukenmijn keuken. Een keuken die er jaren geleden in is geplaatst en niet helemaal mijn smaak is. Maar hoe ga je dan te werk? Kies je voor een nieuwe keuken of laat je je keuken wrappen. Een hele nieuwe keuken zou betekenen geruime tijd een hele hoop rommel en eerlijk is eerlijk, ik weet niet of ik daar tegen kan. Klinkt dramatisch, I know maar mijn ADHD hoofd krijgt al stress bij het idee. Dan blijft er dus alleen de optie keuken wrappen over.

Het is natuurlijk wel belangrijk om te kijken wat het kost om een keuken te wrappen en natuurlijk hoeveel werk en tijd erin gaat zitten. Het zal in ieder geval minder rommel en stress opleveren dan een volledige nieuwe keuken. Het zijn misschien geen first world problems waar ik nu over schrijf maar voor mij zijn het wel dingen waar ik zelf rekening mee moet houden. Ik wil mijzelf namelijk niet opzadelen met onnodige klus stress en rommel want mij kennende staat mijn hele huis en leven dan weken op zijn kop. En dat willen wij niet.

Mijn eigen ding

Ik denk dat bij het creëren van mijn genen, het gen voor home styling verdwaald is geraakt en toen gewoon niet mee genomen is in mijn genen pakket. Ik heb het gewoon niet in mij en ergens vind ik dat ook niet erg. I am oké met mijn huis en voel mij er fijn in. Maar ik weet ook dat het soms gewoon wel eens moet omdat het er tijd voor is. Dus ik zal mij er dan gewoon over heen moeten zetten en de verandering maar moeten ondergaan. Helemaal als ik nog lange tijd in mijn fijne appartement wil blijven.

Take care!

Xoxo

Bron afbeeldingen: Unsplash.com