Selecteer een pagina

Inmiddels kunnen jullie er niet meer om heen want mijn liefde voor maxi jurken komt regelmatig op Plus een Beetje voorbij. Afgelopen maand mocht ik weer een mooie zomerse maxi dress van Yours Clothing aan mijn collectie toevoegen. Tijd om hem aan jullie te laten zien.

Een maxi dress is voor mij op het moment het ultieme fashion item voor de zomer. Ik voel mij er prettig en ontzettend vrouwelijk in. Plus dat een maxi dress geweldig mijn benen bedekt en daar word ik heel erg blij van.

Deze viscose maxi dress van Yours Clothing heeft een vierkante hals en een elastisch bovenlijfje. De mouwtjes kun je natuurlijk op de normale standaard manier dragen maar ook off-shoulder wat natuurlijk ideaal is voor de zomer.

Voor deze OOTD heb ik de jurk gecombineerd met een leuk sandaaltje om het lekker zomers te maken. Je kan hem natuurlijk ook combineren met een slippertje of ballerina.

Mocht je nou ook deze heerlijke jurk willen toevoegen aan je garderobe, dan kun je hem hier shoppen.

Hebben jullie al een zomerse maxi dress in je kast hangen?

Take care!

xoxo

Deze blog is onderdeel van een samenwerking en bevat gekregen producten