Selecteer een pagina

In deze rare tijd waarin wij thuis horen te zijn, zijn streaming diensten zoals Netflix en Videoland een mooie uitvinding. Hoe vervelend en onzeker deze periode ook is, het is wel het moment om nu de tijd te nemen om eindelijk die dingen te doen waar je normaal gesproken niet aan toekomst, zoals een boek lezen of gewoon ongegeneerd alle seizoenen van je favoriete serie te binge watchen. Als je dan toch thuis moet blijven, kan je je tijd maar beter nuttig besteden naast natuurlijk al je to do lijstjes waar je druk mee bezig bent. Gelukkig hebben zowel Netflix als Videoland een hele hoop nieuwe releases online staan of komen er de komende dagen aan. Tijd dus om mijn to see Netflix lijstje van het moment te delen.

Tiger King

Toevallig vond ik deze docu serie op Netflix en eerlijk is eerlijk, het lijkt wel een slechte soap waar je naar aan het kijken bent. Een battle tussen verschillende wild parken, heel veel tijgers en leeuwen, manipulatie, vreemde types, conflicten tussen de mensen onderling, vreemde liefdesverhoudingen en uiteindelijk een veroordeling voor een geplande huurmoord. Het is zo fout, dat je gewoon wilt blijven kijken en zien of de complotten daadwerkelijk worden uitgewerkt.

Elite Seizoen 3

Een Netflix lijstje is natuurlijk niet compleet zonder een van mijn favoriete Spaanse series. Mijn hart maakte dan ook een sprongetje toen ik zag dat er alweer een nieuw seizoen Elite online stond. De high school perikelen van de rijkeluis kindjes komt tot een einde nu zijn in het examenjaar zitten en de keuze moeten gaan maken voor een vervolgstap in hun leven. Weer genoeg spanning om even lekker in te verdwalen.

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Een miniserie over het leven van een arme Afro-Amerikaanse wasvrouw die een schoonheidsimperium opbouwt en wordt daarmee de eerste vrouwelijke selfmade miljonair. In tijden van crisis, kunnen wij wel wat positiviteit gebruiken en deze miniserie lijkt mij daar uitermate geschikt voor. Daarbij is het een mooie inspiratie voor de komende tijd want we weten allemaal dat het heel erg spannend gaat worden.

Pandemic: How to prevent an outbreak

Hoe crue is het dat juist nu er een docu serie op Netflix staat die gaat over de helden die voorop gaan in de strijd tegen de griep en die hun pogingen om de volgende wereldwijde uitbraak te voorkomen laten filmen. Juist in een tijd waarin het Corona virus om zich heen slaat en de zorg zo hard aan het vechten is om voor iedereen te zorgen.

Toy Boy

Na een heftige docu serie als Pandemic, mag er ook wel wat eye candy in mijn lijstje staan. Wellicht niet geschikt voor de manlijke lezers maar wel voor de vrouwelijke lezers, namelijk “Toy Boy”. Een serie over een stripper in M├ílaga die na zeven jaar wordt vrijgelaten in afwachting van een nieuw proces en waarin hij wil bewijzen dat zijn minnares hem liet opdraaien voor de moord op haar man.

Waar kijken jullie op dit moment naar?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeelding: Unsplash.com

Bron trailers: Netflix.nl