Selecteer een pagina

0b20a5f3263e36c398c32c02ae953b7f

Een jaar lang heb ik met jullie elke week een inspirerende vrouw gedeeld in de Woman Crush Wednesday. Ondanks dat de woensdagen nu een ander onderwerp hebben, blijf ik natuurlijk wel inspirerende vrouwen met jullie delen. Vandaag een vrouw die haar carrière op de New York Stock Exchange opgaf om een coaching bedrijf op te starten, wat inmiddels is uitgegroeid tot een miljoenen onderneming en is zij door Oprah Winfrey gekroond tot een van de leiders voor de volgende generatie. Wellicht ken je haar (of misschien ook niet en dan leer je haar in deze blog kennen) maar de blog van vandaag gaat over Marie Forleo, bedenker van de bekroonde online tv show Marie TV en eigenaresse van Marie Forleo International.

De start

315f72421d23887311631cbc04337ca9

Marie studeert af met een diploma in Business Finance en begint haar carrière als trading assistent op de vloer van de New York Stock Exchange. Haar nieuwsgierigheid, bereidheid om te luisteren naar haar intuïtie en onderzoekende geest, doen Marie besluiten om haar zekerheid bij de New York Stock Exchange op te geven en haar hart te volgen. Marie is namelijk altijd benieuwd geweest naar wat het is dat mensen oprecht blij, succesvol en een creatieve voldoening in het leven geven. Dit leidt haar naar het opgeven van haar zekerheden en een online coaching studie te beginnen. Gedurende deze tijd werkt zij als serveersters, barkeepsters, fitness en dans instructrice en werkt ondertussen, naast het studeren, aan het opbouwen van een netwerk. In 2001 stuurt zij haar eerste nieuwsbrief uit waarin zij haar diensten als coach aanbiedt aan haar netwerk. Dit is het begin van een hele nieuwe fase in haar leven en carrière.

Multi million company

De nieuwsbrief in 2001 is pas het begin want gedurende de jaren blijft Marie zich ontwikkelen en schrijft een boek (Make every man want you: how to be so irresistible you barely keep from dating yourself) wat inmiddels in 16 verschillende talen is verschenen, lanceert zij in 2009 Marie Forleo International waarbij zij zich richt op de coaching van kleine (voornamelijk vrouwelijke) ondernemers en de ontwikkeling van een online coachings en ontwikkelingsprogramma en lanceert zij in 2009 het online televisie programma MarieTV. Inmiddels zijn wij heel wat jaren verder en werkt Marie Forleo inmiddels samen met sir Richard Branson en Tony Robbins en is zij door Forbes uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke websites voor ondernemers. Hard werken en doorzettingsvermogen hebben Marie de mogelijkheid gegeven om te staan waar zij nu staat. Niets is haar aan komen waaien en zij is het perfecte voorbeeld wat laat zien dat als je echt iets graag wil bereiken, dat dit mogelijk is maar dat je daar ook alles aan moet doen en er hard voor moet werken.

Mission in life

d9c94d40fbd7b6d9739ad02b6b77062f

Marie heeft maar 1 doel in haar leven en dat is iedereen de persoon te laten zijn die jij het meest wilt zijn. Marie wil een life changer zijn. Zij gelooft dat je als individu de kracht bezit om je leven te veranderen en je dromen waar te maken, ondanks de obstacles die je tegenkomt. Deze inspirerende vrouw laat zien dat je door de controle over je leven te nemen en je intuïtie te volgen, je het bedrijf en leven kan opbouwen wat er voor jou toe doet.

Ik vind Marie Forleo een ontzettende bron van inspiratie en een vrouw waar kracht en plezier uitspat. Een vrouw die duidelijk doet waar haar hart ligt en uitstraalt dat zij lekker in haar vel zit. Haar carrière verloop vind ik bewonderenswaardig en inspirerend want ook al heb je een solide basis wat naar de buitenwereld het ideale plaatje lijkt, soms klopt je hart toch door iets anders en is soms het enige wat je kan doen je hart volgen.

Kenden jullie Marie Forleo al? Wie is jullie ultieme bron van inspiratie?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin