Selecteer een pagina

Happy sunday! Het was een behoorlijk intens weekje. Nou ja, niet in het doen van dingen want ik lag de hele week op de bank met een gekneusde enkelband. Het was intens omdat ik gedwongen rust moest houden en ik merkte dat ik daar niet heel erg goed in ben. Ondanks dat ik de hele week op de bank bivakkeerde, waren er toch nog gelukkig genoeg happy moments. Uiteraard deel ik deze vandaag weer met jullie.

Échame la Culpa – Luis Fonsi, Demi Lovato ♡ Een dagje WFC Big Brands met leuke mede bloggers ♡ Olympische Spelen ♡ Nazomer – Esther Verhoef ♡ Alle lieve mensen die hulp aanboden (en die ik allemaal afsloeg omdat ik vond dat het niet nodig was) ♡ Nivea Urban Skin Defense ♡ Mijn gekke vriendinnen die mijn lift selfies nadoen ♡ Alle keren dat ik hoorde dat dit misschien een hint was van mijn lichaam (en alle keren dat ik dat hoogst irritant vond om te horen maar het wel begreep) ♡ De mooie luchten bij zonsopgang en zonsondergang door de vrieskou ♡ Facetimen met mijn collega’s om ze te helpen bij het oplossen van een probleem ♡ Gember sinaasappel infused water ♡ Mijn vader die het bezoekje aan de Eerste Hulp met zijn humor een stuk aangenamer maakte ♡ Homeland (ik had nu de tijd om heel veel afleveringen te kijken) ♡ Heel veel lieve berichtjes en telefoontjes ontvangen naar aanleiding van mijn gestuntel ♡ Mij de hele week goed aan mijn voedselplan hebben kunnen houden ondanks dat ik verdronk in zelf medelijden 😉 ♡ Een behoorlijke budget week hebben en eindelijk eens aan je voorraad beginnen en dingen opmaken ♡ Lange en sterke nagels ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Bron begin afbeelding: Shutterstock