Selecteer een pagina

c3b297219ee6d777192541ba65ce7045

Happy Sunday!! Oh how do I love Sunday’s. Helemaal in weken waar ik het ontzettend druk heb. Dan voelt een zondag echt als een cadeautje. Een moment om terug te blikken op de week die achter mij ligt en vooruit te blikken en mijn planning in orde te maken. Wie had een jaar geleden kunnen denken dat ik nu zo’n ontzettend druk leven zou hebben en het nog hartstikke leuk vind ook. Dat alleen al is een groot happy moment. Wat mijn andere happy moments van deze week waren, lees je uiteraard weer in de blog van vandaag 🙂♡ Do or Die – Jonna Fraser, Broederliefde ♡ Een tweede exemplaar kunnen kopen van mijn favoriete broek du moment van de C&A (in mijn geval is dit heel fijn aangezien broeken vinden een groot drama is door mijn benen 🙁 ) ♡ Het boek Juffrouw Holle (zie de blog van gisteren) ♡ Een lief telefoontje van je grote neef om te checken hoe het met je is ♡ Steeds beter gaan slapen ♡ Een goed maar vooral motiverend gesprek met de huisarts ♡ Action ♡ Je eerste financiële doel bereiken ♡ Je heel sterk en krachtig voelen ♡ Affirmaties en positieve gedachten (met dank aan Louise Hay) ♡ De kip kiwi salade van Papa Plus een Beetje ♡ Revalidatie die in werking is gezet ♡ Na een lange dag lekker in bed gaan liggen ♡ Productieve zondagen ♡ Website die het weer doet ♡ Zaterdagavond op de bank (yup, ik ben op die leeftijd dat je dat soort dingen gaat waarderen) ♡ Douchegel van Le Petit Marseillais ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin