Selecteer een pagina

Happy sunday! Afgelopen week was mijn eerste week als 41 jarige. Waar ik de eerste week als 40 jarige behoorlijk hysterisch in ging, was mijn eerste week als 41 jarige een vrij normale. Het was in ieder geval de week waarin ik voor mijn eerste check up post operatie naar het ziekenhuis moest en gelukkig goed nieuws kreeg. Een week met genoeg mooie momenten om met jullie te delen.

☆ Suzanne – Lange Frans & Baas B. ☆ Brownies per post ontvangen als verjaardagscadeau ☆ Een zeer goede controle hebben in het ziekenhuis en daar heel erg opgelucht over zijn omdat ik het toch wel spannend vond ☆ Je verjaardag niet vieren maar toch ontzettend verrast worden ☆ Bericht krijgen dat je een nieuwe telefoon mag uitzoeken maar geen idee hebben welke je moet kiezen ☆ Een lekkere, drukke werkweek ☆ Seizoen 3 van The Crown die eindelijk online staat ☆ Elke dag weer een stapje verder komen qua herstel ☆ Verdwalen in boeken en gewoon weer eens relaxed lezen ☆ De Netflix documentaire Bikram: Yogi, Guru, Predator ☆ Verjaardagsgeld hebben voor iets moois en dan zoveel op je lijstje hebben dat je niet weet wat je moet kopen ☆ Alle lieve berichtjes en felicitaties die ik heb mogen ontvangen voor mijn verjaardag ☆ Soul Food als verjaardagscadeau ☆

Hoe was jullie week?

Take care!

xoxo