Selecteer een pagina

Happy sunday! Afgelopen week was weer een gewone werkweek maar het was ook een feestelijke week. Zandvoort kon bekend maken dat “wij” de Formule 1 binnen hebben, Ajax werd voor de 34ste keer landskampioen en dat werd groots gevierd, het was de week waarin ik eindelijk weer met vriendinnen afsprak en mijn moeder vandaag haar verjaardag viert (gefeliciteerd mam!). Het was een week vol dankbaarheid, mooie momenten en vreugde tranen. Een week waar ik met een dankbaar hart naar terugkijk.

Het spijt me niet – Tabitha ♡ Ajax die kampioen wordt en het immense feest op het Museumplein ♡ Het perfecte jurkje vinden voor een belangrijk evenement volgende week ♡ De mogelijkheid hebben om naar de andere kant van het land te kunnen rijden en mijn beste vriendin te verrassen op haar 40ste verjaardag ♡ Na het werk op woensdag nog heel lang op het terras kunnen zitten ♡ Bijkletsen met vriendinnen ♡ Helemaal bij zijn met Game of Thrones (en vriendinnen die mij gek verklaren) ♡ Heel veel lachen maar ook tranen van vreugde ♡ De onthulling van de Formule 1 op Zandvoort ♡ Vriendinnen tijd na ze een lange tijd niet gezien te hebben ♡ Een hele leuke week hebben en weten dat volgende week ook weer een leuke week gaat worden ♡ Het vocht wat eindelijk uit mijn benen begint te trekken ♡ Max Verstappen weekend en de bruisende energie in ons dorp ♡ Leuke en positieve gesprekken ♡ Zo moe zijn na een leuke dag dat je meteen in slaap valt ♡ Manifestaties die uitkomen ♡ Na een hoofdpijn ochtend, douchen met je favoriete Rituals zomergeur ♡ “Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf” – Judith Noordzij ♡ Nieuwe hobby spullen vinden bij de Action ♡ Dankbaarheid voor hoe mijn leven op dit moment is ♡

Hoe was jullie week?

Take care!

xoxo