Selecteer een pagina

Happy sunday! De eerste normale week van het jaar zit er op. Alles is weer back to normal, de kerstboom is de deur uit en het gewone leven roept weer. Ik vond eindelijk weer een beetje mijn balans in de werkweek (en daardoor ook weer een stukje rust), begon met organiseren a la Marie Kondo inspired en ik had een aantal leuke gesprekken om in de loop van het jaar mijn lipoedeem lotgenoten te helpen. Benieuwd waar ik nog meer blij van werd deze week? Lees dan snel verder.

Girls like you – Maroon 5 ft. Cardi B ♡ Judas (in 1x gebingewatched omdat ik het zo’n geweldige serie vind) ♡ Een blurry foto van een mooie ochtendlucht en hem helemaal geweldig vinden ♡ Na “You” te hebben gekeken op Netflix, nu ook het boek te hebben gelezen ♡ Mijn collega’s die een geweldige nieuwjaarslunch hadden georganiseerd met te lekker eten (waar wij nog een week van konden eten) ♡ Een doel stellen met mijn fysio voor over een jaar (en dan bij jezelf denken of dat nou wel zo handig was) ♡ Eindelijk vaker dagen met “gewone” kleren dan dagen met sport en comfy outfits ♡ Geïnspireerd door Marie Kondo verder gaan met ontspullen en een lichte verslaving voor bakjes ontwikkelen (net als een heleboel mensen in mijn regio aangezien de bakjes planken bij de Action goed leeg waren) ♡ Goede nachten slaap (na mijn operaties zijn mijn nachten nogal wisselend dus goede nachten zijn echt cadeautjes) ♡ Crazy rich Asians ♡ De kerstboom de deur uit doen (hoewel ik hem echt geweldig vond dit jaar en blij werd van de gezellige lichtjes) ♡ Door de balans in mijn week, weer een stapje dichterbij innerlijke rust ♡ Een start maken met manuele lymfe drainage ♡

Hoe was jullie eerste normale week na alle feestdagen?

Take care!

xoxo

Stock afbeelding: Shutterstock