Selecteer een pagina

Happy sunday! Na twee weken geen happy moments op zondag, is de happy moments blog vandaag weer terug. Het is niet dat ik geen happy moments had afgelopen weken maar ik had af en toe even een blog break nodig de afgelopen twee weken. Grenzen stellen en voor jezelf kiezen hoort ook bij mijn persoonlijke happy moments. Hoewel mijn week nog steeds een week van herstel op de bank was, waren er toch genoeg happy moments die ik graag met jullie wil delen vandaag.

Lights down low – Max ♡ Wakker worden en de lucht weer eens in de brand zien staan (ik hou echt van die geweldige luchten die wij ieder seizoen weer hebben) ♡ Een spijkerbroek weer passen die al minstens 10 jaar in de kast heeft gelegen dankzij mijn benen (kan hem alleen nog niet dragen omdat mijn benen nog te gevoelig zijn) ♡ Voor het eerst weer naar buiten ♡ Deel 2 van de Onbreekbaar serie van Lisette Jonkman op Kobo ontdekken ♡ The Good Game op Videoland ♡ Een ontzettende herfst dag maar wel vogels die fluiten alsof het het begin van de lente is ♡ Twee Max Verstappen weekenden achter elkaar ♡ Flauwe GIFjes over whatsapp sturen naar je collega om hem te steunen ♡ Weer een beetje actiever worden (met behulp van heel vaak een pauze nemen) ♡ Een boek winnen bij lieve Fem ♡ Heel veel lol met lotgenoten die ook allemaal in dezelfde week als ik zijn geopereerd ♡ Je crowdfunding kunnen afsluiten omdat het nu echt achter de rug is ♡ Eindelijk weer eens mijn art journal erbij pakken en wat doen ♡ Eindeloze verlanglijstjes maken op Ali Express ♡ Mijn nieuwe benen ♡ Weg van jou op Netflix ♡ Een uur langer mogen slapen ♡ Je vriendinnen elke dag weer vervelen met Rumag quotes (en standaard horen dat je teveel tijd hebt) ♡ Je allereerste nieuwe jurkje dat past bij je nieuwe benen ♡ Nieuwe vloggers ontdekken ♡

Wat waren jullie happy moments afgelopen week?

Take care!

xoxo

Bron begin afbeelding: Shutterstock