Selecteer een pagina

Happy sunday! Inmiddels is het 4 weken geleden dat ik voor de tweede keer werd geopereerd aan de lipoedeem in mijn benen en deze week begon het resultaat echt goed tot mij door te dringen. Ik zie nu ook echt zelf het grote verschil en ik merk wat een enorm verschil het is qua gewicht. En hoe blij ik ook word van wat ik nu zie, ik blijf toch een beetje terughoudend want ik heb nog 1 operatie tegoed. Over twee weken lig ik weer op de operatie tafel dus het grote aftellen is nu weer echt begonnen. Een happy moment an sich want dan is het voor nu ook klaar en is mijn grote droom uitgekomen. Benieuwd waar ik verder nog blij van werd deze week, lees dan snel verder.

Teach me how to dance with you – Causes ♡ Stomme whatsapp gesprekken waardoor je continue in een deuk ligt op de bank ♡ Onverwachts ziekenbezoek krijgen van de allerliefste puppy en haar grote zus ♡ Eindelijk voelen wat een enorm groot verschil het gewicht in je benen nu is tijdens het doen van been oefeningen (ja jongens, ik ben voorzichtig aan het sporten en oefeningen aan het doen. In het kader van dromen waarmaken) ♡ The Dave Ramsey show ♡ Een buurman die je twee weken geleden zag strompelen en nu met verbazing mij aan stond te kijken omdat hij mij zo vond stralen ♡ Verse chocomel uit het koelvak ♡ Heel veel blog inspiratie en motivatie hebben ♡ Het tweede seizoen van The Handmaid’s Tale (en nu moet ik tot 2019 wachten) ♡ Hele koude nachten en lekker onder je warme dekbed liggen ♡ Ontdekken dat je een hogere concentratie hebt als je werkt met piano muziek op de achtergrond ♡ Op zaterdagochtend verse broodjes lopend gaan halen ♡ Grote kleine leugens – Liane Moriaty ♡ Elke dag je secret sin kijken: Deurwaarders UK (I can’t help myself) ♡ Twee boeken in een week tijd uitlezen ♡ Een hele goede blog maand hebben ondanks dat ik even afwezig was na de operatie ♡ Lieve Sonja die afgelopen week sieraden verkocht om mijn crowd funding te steunen ♡ De verbaasde blikken van mensen die nu mijn benen zien ♡ Een beetje puf om weer wat in huis te doen ♡ Herfst kou en zonnige dagen ♡

Wat waren jullie happy moments afgelopen week?

Take care!

xoxo

Bron begin afbeelding: Shutterstock