Selecteer een pagina

September 2021 was misschien wel de eerste maand ik twee jaar tijd waarin ik het echt druk had. Het voelt soms een beetje gek om zoiets te zeggen maar deze maand voelde echt alsof mijn leven weer een beetje begonnen is. Ik ging op vakantie, werkte tussen alle afspraken ook nog, adopteerde een pup en had natuurlijk ook nog gewoon mijn trainingschema om te volgen. September was een goede maand. Tijd dus om mijn happy moments te delen.
♡ What you do to me – Blanks ♡ Het telefoontje van het dierenasiel ontvangen dat ik bij een nestje mocht gaan kijken en natuurlijk de adoptie van Champ ♡ Een vakantie met het beste zomerweer ever ♡ De Formule 1 in ons dorp en de gezellige sfeer ♡ Mijn eerste drie maanden meting na de start in het ziekenhuistraject en geweldige resultaten boeken (waar ik nog steeds een beetje van onder de indruk ben) ♡ Een kappersbezoekje ♡ Steeds meer plezier krijgen in het trainen ♡ Zoveel zijn afgevallen dat er kleding moest komen in een andere maat ♡ Mijzelf steeds beter en sterker voelen ♡ Een onverwacht leuk en lekker streetfood tentje vinden in Den Bosch ♡ Champ ♡ Nieuwe nagels ♡ De jeugdkliniek op Videoland ♡ Eindelijk verandering voelen door het ziekenhuistraject ♡ Onverwacht leuke ontmoetingen ♡ Elke dag in het thermaal bad tijdens de vakantie en lekker in de zon hangen ♡ Ouderwets mopperen over Temptation Island met vriendinnen ♡

Hoe was jullie september?

Take care!

xoxo