Selecteer een pagina

Juni is voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen. Het was de laatste maand voor de “zomer vakantie” maanden en de maand waarin ik heel wat vergaderingen en afspraken had staan die nog voor de vakantie afgerond moesten worden. Het was een maand waarvan ik ergens het begin en vooral het einde heb gemist op een of andere manier. Het was ook de maand waarin het ontzettend warm was en iedereen daarover klaagde. Tijd dus om de favorieten blog voor de maand juni 2019 te maken.

Favoriete moment

Het was de maand van besprekingen, vriendinnen dates en een bezoek aan de Tweede Kamer. Uiteraard moest ik ook gewoon werken en was het ook weer tijd om met mijn favoriete ex collega’s af te spreken voor een avond bijkletsen. Naast dat het een enorm drukke maand was, was het ook de maand van sociale interactie en tijd voor vrienden. Mijn favoriete moment was dus de tijd die ik met vrienden doorbracht.

Favoriete muziek

De zomerse temperaturen vroegen om zomerse muziek. Ik luisterde veel Latin House en Bachata muziek, voor mijn gevoel de ultieme muziek voor de zomer maanden. Mijn favoriet voor deze maand komt dan ook uit een Bachata muziek lijst op Spotify: Tengo un Amor van Toby Love

Favoriete boek

Voor een boekenwurm is dit misschien wel de ultieme confession, ik las deze maand geen boeken. Ik kon er simpelweg de rust niet voor vinden om mij te storten op een boek. Er stonden er genoeg op mijn to read lijst maar het kwam er gewoon niet van.

Favoriete serie

Waar ik absoluut geen geduld had om een boek te lezen, had ik wel tijd om series te kijken. Deze maand kwam het derde seizoen van The Handmaid’s Tale online. Jammer genoeg maar 1 per week dus ik kon deze niet in een keer binge watchen maar het blijft een geweldige serie. Ik keek heel veel trash tv zoals Ex on the Beach en begon aan Temptation Island Vips, wat hopelijk wat spannender gaat worden dan de normale Temptation Island. Maar favoriet van deze maand als het gaat om series is Big Little Lies. Het boek vond ik niet om doorheen te komen maar de serie is favoriet met Nicole Kidman, Zoë Kravitz en Reese Winterspoon.

Favoriete film

Absolute favoriet als het gaat om films was toch wel “Always be my maybe” op Netflix. Een rom com maar met een Aziatisch tintje. Gewoon een heerlijke weg kijk film waarin de gorgeous Keano Reeves ook nog zijn opwachting maakt. En eerlijk is eerlijk, hij maakt alles goed.

Favoriete eten

Zandvoort is een nieuwe hotspot rijker: Noble Tree. Een super leuke locatie midden in ons dorp waar je heerlijk kunt ontbijten en lunchen. Ik at er een heerlijke poké bowl en dat is dan ook de favoriet van deze maand. Poké bowls zijn sowieso altijd favoriet dus deze kan niet ontbreken.

Favoriete fashion item

Bron: Tous

Uhm .. doordat ik 5 dagen per week thuis werk, loop ik nog steeds minstens 5 dagen per week in comfortabele kleding. Plus dat het deze maand heel erg warm was en ik daar toch een beetje mee struggelde, kies ik deze maand voor mijn favoriete tas van mijn favoriete Spaanse merk: Tous. Een bezoek aan Spanje kan niet voorbij gaan zonder een bezoekje aan de Tous winkel en dit keer ging ik gewapend met een verlanglijstje waarop dit kleine zwarte tasje op stond. Elke vrouw heeft immers een simpel zwart tasje nodig wat overal bij past.

Favoriete beauty item

Het warme weer vroeg om koude douches en frisse douchegels om af te koelen. De Clear Mind en Be Happy douchegels van Kneipp waren dan ook de favoriet van deze maand. Naast de Rituals douche foam uit de Karma lijn die al eeuwen een holy grail is.

Favoriete YouTuber

Dit keer kies ik voor een YouTuber die enige bekendheid kreeg dankzij haar relatie met Boef: Selma Omari. Ik volg haar al een tijdje en verbaasde mij altijd al voor haar extravagante leefstijl. Die eigenlijk alleen maar extravaganter is geworden dankzij haar relatie met Boef. Stiekem volg ik haar ook voor de comments en verbaas mij iedere keer weer als ik die lees.

Wat waren jullie favorieten afgelopen maand?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeeldingen: Shutterstock