Selecteer een pagina

Juli was voor mij de maand waarin ik begon aan mijn levens veranderende transformatie en ik mijn eerste liposuctie had voor de lipoedeem in mijn benen. De maand is daarom ook voorbij gevlogen in een soort roes en roze wolk. Juli bestond ook voornamelijk uit het herstellen van de operatie en alles op mij laten inwerken. Gelukkig had ik deze maand toch weer een aantal favorieten en die deel ik graag vandaag met jullie.

Favoriete moment

Mijn favoriete moment is je vast niet ontgaan: de liposuctie voor de lipoedeem in mijn linker bovenbeen. En ja, dat zijn de potten met vet die je op de foto ziet. 7 potten van 2 liter gevuld met lipoedeem vetcellen. Het is bij mij allemaal nog niet ingedaald en mijn hoofd snapt er nog helemaal niets van maar mijn lichaam is nu al blij door de verandering. Juli was een maand van dankbaarheid. Dankbaar zijn dat operaties als deze mogelijk zijn, een van mijn vriendinnen die de eerste nacht bij mij blijft slapen om mij te steunen na de operatie, mijn ouders die dag en nacht voor mij klaar hebben gestaan en alles uit handen namen, alle lieve berichtjes en cadeautjes die ik mocht ontvangen, mijn geopereerde been dat het zo ontzettend goed doet en de lichamelijke verandering die ik nu al na 3 weken merk.

Favoriete muziek

Er is een bepaalde rust over mij heen gekomen na de operatie en de afgelopen weken had ik geen behoefte aan muziek of drukte. Misschien is het nog de shock of de roes waar ik in zit sinds de operatie maar ik wilde afgelopen weken gewoon rust en even nergens mee bezig zijn. Zelfs geen podcasts luisteren en dat wil wat zeggen 😉

Favoriete boek

Bron: Bol.com

Sinds de operatie heb ik amper gelezen, ook zoiets wat niets voor mij is. Maar ik had eigenlijk nergens zin in en kon mij ook niet concentreren op lezen. Gelukkig las ik voor de operatie nog wel en mijn favoriete boek komt dan ook uit die periode: De Flirtcursus van Laura de Koning.

Favoriete serie

Tsja, mijn favoriete serie was deze maand toch echt het nieuwe seizoen van Orange is the New Black die ik in een ruk keek afgelopen vrijdag en zaterdag. Het vorige seizoen vond ik erg tegenvallen maar dit seizoen was weer ouderwets goed.

Favoriete film

Deze maand geen favoriete film omdat ik geen zin had in films. Ik keek voornamelijk naar de Tour de France en alle tour gerelateerde programma’s. Dat was het enige waar ik zin in had.

Favoriete eten

De operatie bracht heel veel voordelen met zich mee en een daarvan was dat ik erna niet heel veel trek meer had in eten. Misschien beter gezegd: ik was niet met eten bezig. Ik at vooral waar ik trek in had en wanneer ik trek had. De keuzes waren dus voornamelijk gezonde keuzes want daar had ik het meeste trek in.

Favoriete fashion item

Mijn kleding bestond vooral uit comfortabele maxi dresses, een wandelstok en een kous die van mijn voet tot aan mijn lies gaat. Ik was voornamelijk thuis dus lekker zittende kleding was het belangrijkste. Helemaal met de warmte waren de jurken fijn.

Favoriete beauty item

Ik ontving een geweldig lief pakket van de dames van Utsukusy en een van de producten was de Bijin Facial Cleanser Cream. Na de eerste keer gebruiken was ik al verliefd. Een review volgt snel.

Juli is bijna een wrap. Wat waren jullie favorieten deze maand?

Take care!

xoxo

Bron begin afbeelding: Shutterstock