Selecteer een pagina

Vandaag begint mijn laatste werkweek voor mijn jaarlijkse zomervakantie. Of zou ik moeten zeggen herfstvakantie. Waar ik een paar maanden terug nog vakantieplannen naar het buitenland had, inmiddels zijn deze volledig gewijzigd en zal ik dus gewoon thuis vakantie hebben. Met ook nog een F1 weekend wat precies middenin mijn vakantie valt, is het dus tijd om voor genoeg entertainment te zorgen want het F1 weekend zal een gekkenhuis worden in mijn dorp. Het is dus weer tijd voor een lijstje en dit keer weer de publieke omroep. Hoewel ik groot fan ben van streaming diensten, heeft de NPO toch ook nog steeds programma’s die ik graag kijk. Vandaag dus tijd voor een lijstje van NPO die ik lekker tijdens mijn vakantie wil gaan kijken.

Een huis vol

Een huis vol is al heel wat jaren op de buis en ik kijk het eigenlijk al die tijd al. Heerlijk om een kijkje te nemen in de huishoudens van grote gezinnen. Ieder gezin is toch weer anders en doet het op zijn eigen manier. Dat maakt het ook zo’n leuk programma om naar te kijken. Helaas is het vaak maar twee keer per jaar te zien en dan ook maar twee weken. Van mij mag het veel vaker te zien zijn.

Media Inside

Bron afbeelding: BNNVara

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen zijn twee types die geen blad voor hun mond hebben en allebei een behoorlijk uitgesproken mening hebben. Samen nemen zij, met twee wisselende gasten, de hoogte- en dieptepunten van de voorbije mediaweek door. Het huidige televisie landschap kan wel een frisse wind gebruiken en Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen zijn een aangename afwisseling op de standaard presentatoren.

Nieuwe gezichten

Toen Corona ons land binnen drong, waren daar ineens allemaal nieuwe gezichten waar waarschijnlijk bijna niemand ooit van had gehoord. De talkshows werden gevuld met artsen, virologen en microbiologen. Carrie ten Napel gaat langs bij deze nieuwe gezichten om hun beter te leren kennen.

De slimste mens

Eerlijk is eerlijk, ik ben niet echt van de tv spelletjes maar voor De slimste mens maak ik een uitzondering. Ik vind het heerlijk om vanaf de bank mee te schreeuwen en mijn kennis te testen. Daar ben ik vast niet de enige in, toch?

Vlaamse meiden die rijden

Vorig jaar stonden de Nederlandse meiden die rijden al in mijn lijstje maar er komt nu ook een Vlaamse variant en die kan ik niet missen. Tien stoere meiden die hun meisjesdroom hebben waargemaakt en vrachtwagenchauffeur zijn geworden. In mijn werk heb ik regelmatig met chauffeurs te maken en vaak zijn dit mannen. Daarom vind ik het ook zo fascinerend om te zien dat vrouwen het beroep van vrachtwagenchauffeur oppakken.

Hebben jullie al zomervakantie gehad?

Take care!

xoxo

Bron stock foto’s: Unsplash.com

Bron trailesr: NPO