Selecteer een pagina

De zomervakanties en de komkommertijd zijn zo goed als voorbij. Tijd voor het echte leven om weer te beginnen en te genieten van de laatste maanden van 2021. Mijn favoriete maanden zijn aangebroken en hoewel ik weet dat het bizar drukke maanden gaan worden, kijk ik er naar uit. Misschien nog wel het meest naar de herfstige dagen en donkere avonden waarop je lekker op de bank kan zitten met een dekentje. Tijd dus voor de streaming diensten om ons te overladen met goede series en films zodat wij de herfstmaanden weer door kunnen komen. Netflix deed al een kick off met het 1e deel van het laatste seizoen van La Casa de Papel maar gelukkig staat er nog heel wat op de planning. Dus zoals jullie van mij gewend zijn, vandaag dus tijd voor een overzicht van mijn Netflix to watch lijstje voor de komende maand.

The Starling

Een film met toch wel twee van mijn favoriete acteurs (Melissa McCarthy en Chris O’Dowd) mag niet ontbreken in mijn lijstje. De humor van Melissa McCarthy vindt ik geweldig en ik ben dus ook echt benieuwd hoe dit gaat overkomen in een film met een behoorlijk heftig onderwerp.

Dear White People

De serie die al heel wat controverses heeft aangesproken als het gaat om white privilege en inmiddels alweer aan seizoen vier toe is. Dit seizoen speelt zich af in de pandemie en kijken de hoofdpersonages terug naar hun laatste jaar op de universiteit, in de vorm van een 90’s musical.

Superstore

Een oude serie die een plekje krijgt op Netflix maar iedereen die in een winkel of in een baan met mensen heeft gewerkt, weet dat je te maken hebt met een grote diversiteit aan mensen. Benieuwd hoeveel ik ga herkennen in deze serie 😉

Jack Whitehall travels with my father

De Engelse comedian Jack Whitehall gaat weer op reis met zijn stugge, traditionele vader. Waar ze eerder de wereld over reisden, blijven ze dit keer in Engeland. Hoe gaan vader en zoon om met de pandemie en reizen in hun eigen land.

On the verge

Eindelijk een serie waarin vrouwen van halverwege de veertig een rol hebben. Vier vriendinnen die elk tegen hun eigen obstakels in het leven aanlopen en die op hun eigen manier met het leven omgaan. Hoewel de recensies niet bijster goed zijn, ga ik deze serie toch kijken.

Wat gaan jullie de komende tijd kijken?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeeldingen: Unsplash.com

Bron trailers: Netflix