Selecteer een pagina

Het enorme aantal streamingdiensten en hun aanbod, is een enorme luxe. We hebben tegenwoordig zoveel om uit te kiezen. Noem een show of film en er is wel een streamingdienst waarop je het kunt kijken. Nu ben ik in de luxe positie dat ik meerdere streaming diensten heb en dus een enorm aanbod heb om uit te kiezen. Van gekkigheid weet ik soms niet meer wat ik wil gaan kijken. Op dit moment neig ik enorm naar Amazon Prime, door een aantal goede series en films die zij er op hebben staan. Het enige nadeel vind ik dat de app wat onoverzichtelijk is maar dat kan natuurlijk aan mij liggen. Aangezien ik veel Prime op het moment kijk, vond ik het tijd voor een Prime to watch lijstje. Benieuwd wat ik komende tijd ga kijken, lees dan snel verder.

The Act

The Act is gebaseerd op een waargebeurd verhaal waarin Dee Dee Blanchard een nogal ongezonde relatie heeft met haar dochter Gypsy. Dee Dee heeft een netwerk van leugens om zich heen gebouwd om zo haar dochter dichtbij zich te houden. Als Gypsy erachter komt dat eigenlijk niets is wat het lijkt en zich probeert te ontworstelen uit de verstikkende greep van haar moeder, maakt ze een dramatische beslissing.

Gastlit

Een serie met een geweldige cast met o.a. Sean Penn en Julia Roberts. Gotta love a serie met zulke namen. Deze serie gaat over de verhalen rondom het Watergate-schandaal die top heden onderbelicht zijn gebleven. Martha Mitchell, de echtgenote van John N. Mitchel (de trouwe procureur-generaal van Nixon), is de eerste die publiekelijk alarm sloeg over Nixons betrokkenheid bij het Watergate-schandaal. Deze onthulling zorgt voor een wankele positie van zowel de president als haar eigen huwelijk.

Daisy Jones and the six

Daisy Jones & the Six is gebaseerd op een van de boeken van Taylor Jenkins Reid. Laat ik deze nou nog niet gelezen hebben maar wel op mijn te lezen stapel hebben liggen. Dus ik ben erg benieuwd naar de serie van het boek. Het verhaal volgt de snelle opkomst en nalatenschap van een band in de jaren 70 met alle daarbij komende problemen en successen.

Kevin can f**k himself

Naast alle serieuze en soms best heftige series, is er gelukkig ook een comedy in mijn lijstje die ik wil zien. Allison McRoberts, die mooi is en tegen een grapje kan, lijkt een braaf en huislijk leven lijkt te leiden in Worcester, Massachusetts. Ze is echter getrouwd met Kevin, een ongevoelige en niet-ambiteuze man. Ze worstelt en probeert, te midden van een ongelukkig huwelijk, haar leven in eigen handen te nemen.

Shinning Vale

Nog een serie met twee geweldige actrices: Courteney Cox en Mira Sorvino. Pat en Terry Phelps besteden hun spaargeld om van een appartement in Brooklyn naar een herenhuis in Shining Vale in Connecticut te verhuizen, in een laatste poging om hun huwelijk te redden nadat Pat een affaire heeft gehad met hun jonge klusjesman. Terwijl ze proberen weer contact te maken met elkaar en hun kinderen Gaynor en Jake, ontdekt de familie waarom hun huis zo goedkoop was: het was de plaats waar verschrikkelijke wreedheden hebben plaatsgevonden. Pat begint de geest van de moordenaar te zien, een huisvrouw uit de jaren 50 genaamd Rosemary.

Take care!

xoxo

Bron stock afbeeldingen: Unsplash.com

Bron trailers: Amazon Prime