Selecteer een pagina

In 1994 verhuisden wij definitief van Amsterdam naar Zandvoort maar het strand en de zee hebben altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Jarenlang stonden wij op de camping vlakbij het strand en ik heb heel wat uurtjes door gebracht op het strand. Het strand voelt voor mij als thuis komen en als ik na een lange dag de boulevard op kom rijden is het eerste wat ik zie de zee. Het strand heeft voor mij heel veel hele mooie herinneringen waar ik altijd met een glimlach op terug kijk. Daarom was het tijd voor een art journal pagina.

Happiness is a day at the beach

Het strand heeft altijd een belangrijke plek in mijn leven gehad. Het was de plek waar ik het allerliefste kwam maar toen mijn lichaam begon te veranderen, werd het strand niet de plek waar ik nog wilde komen. De lipoedeem nam niet alleen mijn mobiliteit weg maar ook heel veel dingen die ik het allerliefste deed. Hoewel ik het diep van binnen wel wist, stak ik jarenlang mijn kop in het zand en ontkende ik wat de lipoedeem mij af nam.

Bij mijn favoriete winkel de Action, hebben ze hele leuke blokken en stickers die aansluiten op het strand en zee thema. Dus mocht je voor deze zomer een strand vakantie geboekt hebben of van plan zijn heel vaak het strand te bezoeken, dan heeft de Action in ieder geval genoeg leuke producten om je strand pagina’s te maken.

Denken in oplossingen

Mijn Hema bullet journal begint aardig vol te raken maar door gebonden band, is het soms lastig werken. Maar het is zonde om hem nu aan de kant te leggen want er zijn nog voldoende pagina’s die ik kan gebruiken. Soms houdt creatief zijn ook in dat je moet denken in oplossingen. De oplossing voor het probleem rondom mijn dikke bullet journal was gewoon heel simpel: de bullet journal omdraaien en van achteruit beginnen.

Hetzelfde geldt voor de stickers die ik op deze pagina’s heb gebruikt. Zoals ik al eerder heb geschreven, heb ik een behoorlijke stash met hobby spullen. De meeste spullen heb ik al heel lang omdat ik het altijd “zonde” vond om ze te gebruiken. Dan kan het dus gebeuren dat je stickers niet meer helemaal goed plakken en dat had ik dus bij deze pagina’s. Even simpel vast plakken is natuurlijk een oplossing maar je kan ze ook een beetje omhoog laten komen en zo reliëf creëren op je pagina. Soms is een oplossing helemaal niet zo moeilijk 😉

Welke plek heeft bij jullie altijd een belangrijke plaats gehad?

Take care!

xoxo