Selecteer een pagina

Als er iets is waar ik gek op ben in deze periode van het jaar, is het toch wel de geur van kerst. De geur van de kerstboom maar ook de geur van sinaasappel en kaneel. Het is ook alleen in deze periode van het jaar dat ik deze geuren lekker vind en er echt bij vind horen. Gelukkig heeft The Body Shop mij dit jaar begrepen en hebben zij een limited editie uitgebracht die de perfecte geur heeft voor deze periode. En ja, normaal ga ik eigenlijk altijd voor de limited editions van Rituals in deze tijd van het jaar maar dit jaar besloot ik om eens mijn vaste patroon te doorbreken en de limited editie Spiced Orange van The Body Shop een kans te geven. Ik zal maar meteen verklappen dat ik niet teleurgesteld ben in mijn keuze.

The Body Shop Spiced Orange

Bouw een winters feestje met de rustgevend geurende, verfrissende Spiced Orange Shower Gel.

De geur is gebaseerd op de natuurlijke essentiƫle olie uit sinaasappelschil, die heerlijk rustgevend werkt, met daarnaast vleugjes vanille en kaneel. Een nostalgische, ontspannende geur voor wie even helemaal tot zichzelf wil komen.

Bron: The Body Shop

Mijn mening

Toen ik in Hoofddorp was, besloot ik om het filiaal van The Body Shop binnen te lopen en eerst eens te ruiken aan deze nieuwe lijn. Ik ben een echte geur snob en het moet wel echt precies zo ruiken als ik het in mijn hoofd heb, anders is het een no go. Deze lijn van The Body Shop was een schot in de roos en ik besloot de douchegel en de body yoghurt mee te nemen. Ik houd ervan om geuren in laagjes op te bouwen en zo de geur nog langer te ruiken op mijn huid.

Het is een hele warme geur die ook iets verfrissends heeft. Voor mij is het de geur van kerst en deze periode. Ik word er helemaal blij van als ik douche met deze douchegel en dan na het douchen, de body yoghurt nog gebruik. Ik zal eerlijk zeggen dat ik de geur zo heerlijk vind, dat ik ook de parfum nog op mijn wensenlijstje heb staan. Hoewel dit een geur is die echt bij deze periode van het jaar hoort, denk ik dat ik ook nog heel blij wordt als ik hem in de wintermaanden gebruik. Ik denk dat het de gouden combinatie van sinaasappel, kaneel en de touch of vanille die ervoor zorgt dat ik het zo’n lekkere geur vind. Ik ben altijd fan geweest van de douchegels van The Body Shop en daar is ook weinig over aan te merken. Maar ik ben wel heel blij dat The Body Shop nu de body yoghurts heeft geĆÆntroduceerd. Ik had altijd wat moeite met de body butters omdat deze dikker en stugger zijn, langer nodig hebben met insmeren en ik daar niet altijd erg blij van werd. De body yoghurts zijn veel lichter en meer gel dus die smeren een stuk makkelijker op de huid en trekken heel snel in. Ik ben een beetje verliefd op deze lijn en denk dat ik nog wel een aantal producten ga inslaan.

Take care!

xoxo

Bron stock afbeelding: Pexels.com