Selecteer een pagina

Nu wij van de winter naar het voorjaar gaan, is het ook tijd om mijn gezichtsverzorging aan te passen. Waar ik in de winter rijke, volle producten nodig heb die mijn huid voeden, heb ik in het voorjaar en de zomer eigenlijk niet zulke zware producten nodig en kies ik vaak voor een serum of gel crème. Maar na een lange winter, heeft mijn huid wel even een boost nodig in de overgang naar het voorjaar. Niet alleen qua kleur maar ook qua shine. Toen ik laatst bij de Hema was zag ik de Energy skin booster staan en ik besloot hem mee te nemen. Benieuwd of dit ook echt een energy skin booster is, lees dan snel verder.

Hema energy skin booster

De Hema energy skin booster is een energiebooster met 5% vitamine C-complex. Helpt je huid te vitaliseren voor een natuurlijke, stralende en gladde huid. Helpt tekenen van veroudering te verminderen en helpt tegen vrije radicalen te beschermen. Meng met je favoriete gezichtscrème of breng rechtstreeks aan op de huid.

De Hema energy skin booster kost € 8 voor 15 ml en is dermatologisch getest en vegan. In deze serie is ook nog een detox en hydrate serum te krijgen.

Bron: Hema

Mijn mening

In het verleden heb ik verschillende serums van de Hema getest en tot nu toe heb ik nooit wat te klagen gehad over de kwaliteit/ prijs verhoudingen van de serums van de Hema. Daarom was ik ook erg benieuwd of deze energy skin booster van dezelfde kwaliteit zou zijn als de andere serums die ik heb getest.

Er zijn al meteen twee verschillen: de prijs en de substantie. De prijs is bijna het dubbele van de andere serums die ik heb getest. Waar de andere serums een meer crème achtige substantie waren, is de energy skin booster een waterige gel die behoorlijk vloeibaar is. Ik moest daar even aan wennen met aanbrengen, helemaal als ik hem meng met mijn dagcrème. Ik heb de booster zowel gemengd met mijn dag crème als plain and simple op mijn huid gebruikt als een serum op de dagen waarop ik de hele dag thuis was. Het brengt makkelijk aan, voelt heel even plakkerig op je huid als je hem aanbrengt maar trekt lekker snel in en geeft een mooie natuurlijke glans op je gezicht. Gezien de staat van mijn huid toen we de winter uitkwamen, zie ik wel degelijk een goed verschil waarbij mijn huid er wat beter gevoed uit ziet en een natuurlijke glow heeft.

Een prima product wat voor mij zeker wat doet. Het enige waar ik een beetje tegenaan loop is de prijs en ik weet niet of ik hem daarom nog een keer zou kopen aangezien de Hema meerdere goede serums heeft die een stuk goedkoper zijn.

Gebruiken jullie een booster onder je dag crème?

Take care!

xoxo