Selecteer een pagina

Een paar weken geleden schreef ik een volkomen hysterische blog over een scrub die ik onlangs bij de Action vond. In mijn optiek de perfecte scrub maar je raadt het vast al, toen ik bij de Action was om deze opnieuw te kopen was het vak leeg. Natuurlijk weet ik dat je bij de Action gewoon soms mazzel moet hebben en dat je dan een product een paar weken later toch weer kunt vinden maar ik was toch wel een beetje teleurgesteld. Als iets fijn is, wil je natuurlijk het liefst een voorraadje in huis hebben. Hoewel ik wel altijd een back up heb van de Tea Tree scrub uit de Originals lijn van het Kruidvat, besloot ik onlangs de Cien Aquarich daily exfoliating face wash mee te nemen tijdens een bezoekje aan de Lidl. Misschien stiekem met de hoop dat dit net zo’n topper zou zijn als de scrub van de Action. Vandaag kunnen jullie lezen of ik met de Cien scrub net zo blij was als met die van de Action.

Cien Aquarich daily exfoliating face wash

Aquarich dagelijkse reinigingspeeling.

Een pH-huidneutrale reinigingspeeling met hydraterend Aquarich en glycerol voor dagelijks gebruik.

Dermatologisch getest.

De scrub is verkrijgbaar bij de Lidl en kost € 1.39 voor een tube van 150 ml.

Mijn mening

Mijn hoop dat dit een waardige opvolger zou zijn van mijn Action scrub, is helaas geen waarheid geworden. Waar ik in eerste instantie nog dacht dat dit wel eens een waardige opvolger kon worden, kreeg ik na de 2e dag aan een kant van mijn gezicht een hele droge plek. Ik dacht nog dat het misschien door de weersomslag kwam aangezien ik daar wel vaker last van heb of dat ik simpelweg te lang onder een warme douche had gestaan maar de link leggen naar de scrub had ik nog niet. Tot de plek steeds erger werd en uiteindelijk in een behoorlijke allergische en jeukende reactie werd. De test was direct afgelopen en helaas heb ik nog steeds last van de plek in mijn gezicht. Gelukkig werk ik thuis ;-).

Helaas was deze scrub dus niet waar ik op gehoopt had en kan ik ook niet een hele uitgebreide review schrijven omdat ik hem maar een paar dagen kon gebruiken. De geur was dan wel weer lekker, fris en wat bloemig.

Wat is jullie favoriete face scrub?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeeldingen: Unsplash.com