Selecteer een pagina

Skin care is toch wel een van mijn favoriete beauty items en ik ben altijd op zoek naar nieuwe holy grails. Helemaal als deze ook nog eens budget proof zijn en werken natuurlijk. Toen wij bij de DM waren, kon ik de afdeling skin care niet aan mij voorbij laten gaan. Ik vond heel wat producten die mij interessant leken waaronder ook het Balea Eye & Lip serum. Ik testte het serum de afgelopen 28 dagen en deel vandaag mijn mening met jullie.

Balea Eye & Lip serum

Het Balea Eye & Lip serum komt in een pomp flacon van 15 ml. Dit zorgt ervoor dat je het serum makkelijk kan doseren en het gebruik hygiënisch is. Het is een gel serum maar als het met lucht in aanraking komt, kan het wat wit uitslaan. Maar dit verdwijnt als je het aanbrengt.

Dit serum is speciaal gemaakt voor de fijne huid rondom de ogen en lippen. Het bevat hydralonzuur en isoflavones. Dit bevordert de elasticiteit van de huid, zorgt voor een natuurlijke moisturizer en helpt de vermindering van collageen tegen te gaan. Hierdoor wordt de huid glad en sterk. Door de gel structuur zorgt dit serum voor een ultra-lichte, verfrissend effect.

Het serum is niet getest op dieren maar bevat wel parfum en kost € 3,95 voor 15 ml.

Mijn mening

Als ik tegen dit soort producten aanloop, hoop ik eigenlijk dat het meteen een nieuwe holy grail is. Ik heb nog niet eerder een speciaal serum gebruikt voor alleen mijn ogen en lippen en was dus ook erg benieuwd of dit daadwerkelijk een toevoeging is aan mijn verzorgingsroutine.

Hoewel ik de gel heel erg prettig en koel vindt bij mijn ogen (vooral in de ochtend), is dit product helaas geen toegevoegde waarde aan mijn huidverzorgingsroutine. Ik zie namelijk geen verbetering van mijn huid of voel de effecten ervan. Nu ben ik nog gezegend met een rimpelvrije huid en is het niet zo dat ik echt verandering zou kunnen zien maar ik zie verder ook niets gebeuren. Behalve dat ik het fijn vind dat het een gel serum is en dat zorgt voor verkoeling.

Ik had echt gehoopt dat dit een holy grail item was waar ik enorm enthousiast over zou zijn maar helaas. Wellicht is het voor jou wel een holy grail maar ik zou dit product niet meer kopen bij een volgend bezoek aan de DM.

Gebruiken jullie een speciaal serum voor je ogen en lippen?

Take care!

xoxo