Selecteer een pagina

De afgelopen week werden wij getrakteerd op een paar Indian Summer dagen. Het perfecte moment om nog een zomers boek te lezen. Ik las afgelopen week “Ik zie je op het strand” van Jill Mansell. Wederom een feelgood verhaal met een behoorlijk zomers tintje. Wat ik van het nieuwe boek van Jill Mansell vond, deel ik vandaag met jullie.

Ik zie je op het strand – Jill Mansell

Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feelgood verhaal om in één keer uit te lezen. De ultieme zomerroman! 

Ik zie je op het strand is de nieuwe roman van Jill Mansell (van bestsellers als Lang leve de liefde en Je bent geweldig). Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feelgood verhaal dat je niet weg kunt leggen! Perfect voor wie houdt van Jojo Moyes en Sophie Kinsella.

Clemency is niet op zoek naar de liefde als ze Sam ontmoet in het vliegtuig. Maar aan het eind van de vlucht hebben ze een echte klik. Dit voelt als iets heel speciaals… maar hij verdwijnt helaas uit haar leven.

Drie jaar later woont Clem weer in haar geboortedorp in Cornwall. Als haar stiefzus Belle uit Londen overkomt, verwaander dan ooit nu ze de perfecte man heeft gevonden, is Clem blij voor haar, echt waar… tot ze ontdekt wie Belles perfecte man is: Sam!

Bron: Bol.com

Mijn mening

Na vorige week, had ik graag een hele positieve recensie willen schrijven en gehoopt dat dit boek een pareltje was die ik aan iedereen zou willen aanraden. Maar helaas, persoonlijk vond ik dit geen topper. Het is een leuk verhaal en inderdaad een feelgood boek met het positieve einde maar ik vond het een 12 in dozijn verhaal wat ik eigenlijk al 100x heb gelezen. Ja, ik weet dat dat met feelgood boeken meestal het geval is maar in dit geval had ik gehoopt dat Jill Mansell er wat anders van had kunnen maken. Daarnaast vond ik het nogal chaotisch geschreven en door het grote aantal personages, ging het van de hak op de tak en moest ik echt mijn concentratie erbij houden om weer te weten over welk personage het nu weer ging. Als je een 12 in het dozijn feelgood boek wil lezen, dan is dit zeker een aanrader. Als je iets vernieuwends wilt lezen, is dit boek geen aanrader.

Welk boek zouden jullie mij aanraden om te lezen? Wat is jullie favoriete feelgood boek?

Take care!

xoxo

Voor deze blog zijn affiliate links gebruikt. Klikken en kopen via deze link is lief en helpt Plus een Beetje maar kost niets extra’s.

Bron afbeelding: Shutterstock

Follow my blog with Bloglovin