Selecteer een pagina

20151129_165523

Twee weken geleden was ik natuurlijk ontzettend verdrietig en een beetje zielig nadat wij Spike hadden moeten laten inslapen. Mijn ouders wilden dit leed wat verzachten en kochten een cadeaubon van The Body Shop voor mij. Iets waar je mij niet blijer mee kan maken natuurlijk. Normaal gesproken zou ik als een blinde koe naar The Body Shop gerend zijn en alles gekocht hebben wat in mijn vizier zou komen (waarschijnlijk 10 soorten douche lotion). Maar er is iets in mij veranderd het afgelopen half jaar, ik heb nu eerst eens goed de website bekeken en besloot een lijstje te maken. Hoog op mijn lijstje stond de geur Italian Summer Fig maar ik wilde hem eerst ruiken in de winkel om zeker te weten dat ik hem lekker vond. Man, man, man .. het wordt nog een keer wat met mij hoor. Vorige week ging ik op mijn gemak naar The Body Shop in Haarlem en koos daar heel bewust een mooie cadeau set uit van de Italian Summer Fig.

The Body Shop lanceerde dit jaar de “Voyage Collection”, een nieuwe geurcollectie die trendy, vrouwelijk en verleidelijk is. Elk van de 5 geuren is gecreeerd door fameuze parfumeurs en is gebaseerd op een authentiek, traditioneel ingrediënt van de 5 mooiste plekken van de wereld. De voyage-lijn bestaat uit de geuren Atlas Mountain Rose, Fijian Water Lotus, Japanese Cherry Blossom, Italian Summer Fig en Indian Night Jasmine. Iedere geur heeft een eau de toilette (€ 27,00), douche lotion (€ 10,00), body cream (€ 18,00), body lotion (€ 12,50) en fragrance mist (€ 13,00).

PhotoGrid_1449436844565

Bron

Nu is alles waar jasmijn in zit mijn all time favourite geur en in eerste instantie zou dat ook mijn eerste keuze zijn geweest. Maar ik was heel erg benieuwd naar de vijgen geur na alle positieve berichten van de bekende beauty bloggers. Het was moeilijk kiezen maar uiteindelijk heb ik toch besloten om voor de Italian Summer Fig te gaan, mede omdat ik al een jasmijn geur heb van Fragonnard. Er was een leuke cadeau verpakking waarin een eau de toilette, een body lotion en een mini eau de toilette verstuiver voor in je tas voor € 32,00 die ik meegenomen heb.

Ik weet niet zo goed hoe vijgen daadwerkelijk ruiken maar de Italian Summer Fig is een mysterieuze, nootachtige maar toch zoete geur. Het is een geur die ik nog niet eerder ben tegen gekomen in andere parfums en daarom ook moeilijk te beschrijven is. Als ik de geur ’s ochtends opspuit dan ruik ik hem tegen 4 uur ’s middags nog steeds. Hij blijft dus lekker lang hangen en met een geur die zo lekker ruikt is dat heel fijn.

Ik ben ontzettend blij met deze geur en de body cream en douche lotion staan ook nog hoog op mijn lijstje. Een parfum die ik zeker opnieuw zou kopen.

Voor welke geur zouden jullie gaan? Wat is jullie favoriete product van The Body Shop?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin