Selecteer een pagina

f14f3617af2715da296651b27ce3f783

Vorige week zaterdagochtend was ik op mijn gemak de blog van mijn vriendin Marion aan het bijlezen. Ik las vol interesse haar blog van zaterdag: de zelfrespect tag. In het leven geroepen door Debby. Ik dacht nog bij mijzelf wat een leuke tag. Tot ik ineens mijn naam onderaan zag staan als degene aan wie de tag is doorgegeven. Oh my .. dat was even slikken want deze tag gaat over mij in een positieve manier en dat is eng. Maar ik ben de beroerdste niet en ga hem vandaag invullen.

Noem 3 positieve punten over jezelf
– Ik ben heel loyaal
– Ik ben een vechter
– Ik ben stiekem een Pipi Langkous

Noem 3 dingen die je mooi vindt aan jezelf
– Mijn ogen, vooral als ik ze opmaak
– Mijn huid die rimpelvrij is op mijn 37ste
– Mijn polsen

Noem 3 dingen waar je trots op bent die je hebt bereikt
– Dat ik het dit jaar heb gedurfd om mijn eetstoornis en verslavingen aan te pakken en aan het winnen ben
– Dat ik mijn perfectionisme opzij gooide en op 1 November Plus Een Beetje online gooide zonder dat de site perfect was
– Dat ik 3 jaar schuldsanering heb “overleefd” en er bijna ben

In welke kleding voel jij je het mooist?
Het meest krachtig (dan voel ik mij automatisch mooi) voel ik mij in een zwarte outfit: zwart colbertje, zwart tuniekje, zwarte broek en zwarte laarzen. Met dan wel een leuk fake fur giletje.

98fc65e27072349b9bb3cf254d3df794

Wat zou je willen veranderen aan jezelf?
Mmmh .. mijn gewicht is natuurlijk een heel belangrijk punt. Daarnaast zou ik willen dat de lipodeem in mijn benen minder wordt of op een snelle manier aangepakt kan worden. Op innerlijk gebied, meer rust in mijn hoofd en in mijn lichaam.

Wat je nog zou willen bereiken?
Allereerst, zou ik de mensen die mij de afgelopen jaren onvoorwaardelijk gesteund hebben, in het zonnetje willen zetten en mijn dankbaarheid tonen voor alles wat zij voor mij hebben gedaan. Daarnaast, zou ik heel graag een programma willen ontwikkelen voor vrouwen zoals ik. Vrouwen die jarenlang struggelen met hun gewicht en eetstoornissen. Een programma waarin plus size vrouwen weer leren bewegen, goed leren eten, zichzelf weer lief gaan vinden en de lol in het leven en zichzelf terugvinden. Ik zou dus heel graag opleidingen gaan volgen die hierop betrekking hebben. Ik wil mij verdiepen in beweging, yoga en meditatie en een manier ontwikkelen waarop dit een haalbaar iets wordt voor vrouwen (en mannen) met extreem overgewicht. Last but not least, ik wil mensen met schulden helpen. Mijn ervaringen van de afgelopen jaren delen en ze hulp bieden op de gebieden waar de schuldhulpverlening het laat liggen. Iets teruggeven aan de maatschappij.

Wat zullen jouw vrienden over je zeggen?
Dat ik een beetje gek en rebels ben maar toch ook weer heel erg lief ben

So, I did it ondanks dat ik het pittig vond om op deze manier naar mijzelf te kijken. Nu ga ik deze tag natuurlijk doorgeven en ik kon niet kiezen dus ik geef hem door aan Jacky en Danielle. Go ahead girls!

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin