Skincare: Kiehl’s Calendula Herbal Extract-Toner

Toen de reis naar Orlando geboekt was, stond een bezoek aan de Kiehl’s winkel hoog op mijn to do lijstje. Nu weet ik wel dat Kiehl’s ook gewoon in Nederland te koop is maar de prijzen leken in Amerika toch net iets goedkoper dan de Nederlandse prijzen. Toen Orlando niet doorging en we wisten dat we naar Tenerife gingen, bleef Kiehl’s op mijn lijstje staan aangezien in Playa de las Americas ook een Kiehl’s winkel is. Een van de producten die ik graag wilde hebben was de Kiehl’s Calendula Herbal Extract Toner. Een toner zonder alcohol en op basis van hele bloemen en pure extracten. De afgelopen weken testte ik deze toner uit en vandaag deel ik mijn ervaring met jullie.

Kiehl’s Calendula Herbal Extract-Toner

Deze alcoholvrije formule is verrijkt met calendula-extracten en kalmeert en verfrist de huid. Corrigeert onvolmaaktheden, terwijl de natuurlijke vochtbalans van de huid wordt hersteld. 

 • Zonder alcohol
 • Ontwikkeld om de probleemhuid te kalmeren
 • Formule op basis van hele bloemen en pure extracten
 • Houdt het hydrolipidische evenwicht van de huid in stand
 • Niet getest op dieren

 Hoofdingrediënten

Allantoine

Allantoine is een verbinding die is gevonden in de wortel van de smeerwortel. De smeerwortel is een harig en meerjarig kruid uit Eurazie dat lang werd gebruikt in fytotherapie. Allantoine staat bekend om zijn bacterieremmende werking en kan een ontsteking kalmeren en verminderen in verschillende productformules.

 Goudsbloem

“Calendula” wordt als een olie uit goudsbloem geextraheerd. De kalmerende eigenschappen zijn ideaal voor alle huidtypen. Ze verzacht de huid en wordt in het bijzonder aanbevolen voor de tere huid.

 Grote Klis

De grote klis is een zacht en natuurlijk bestanddeel dat al eeuwenlang wordt voorgeschreven voor de vette huid; ze staat tevens bekend vanwege haar kalmerende eigenschappen en haar capaciteit om de talgproductie te reguleren.

Prijs: € 38,– voor 250 ml

Bron: Kiehl’s 

 Mijn mening

Het is inmiddels wel bekend dat ik een groot fan ben van de Kiehl’s producten. Nu zal het een samenloop van omstandigheden en factoren zijn waardoor mijn huid er op dit moment heel goed uit ziet maar sinds ik de producten van Kiehl’s gebruik, heb ik mijn huid zien verbeteren. Na jaren van ellende werd ik daar ontzettend blij van.

Ik gebruik de toner na het reinigen van mijn gezicht, zowel in de ochtend als de avond. Ik ben inmiddels heilig overtuigd van het reinigen van je gezicht en doe dit dan ook elke dag braaf. Mijn huid is in de zomer altijd wat vetter in de T-zone en daar is deze toner dus echt perfect voor. Je hebt maar heel weinig nodig en ik gebruik altijd een watje om de toner over mijn gezicht aan te brengen. Mijn huid voelt zacht en fris. Totaal geen trekkerig gevoel en met een mooie natuurlijke glow.

Deze toner bevat geen alcohol en dat merk je echt in gebruik. Het grappige is dat je in de fles nog de blaadjes van de bloemen ziet zitten (en ze dus soms ook op je watje meekomen). De toner is ontzettend zuinig in gebruik en je hebt maar een heel klein beetje nodig. Maar .. (ja er is een maar) hoe fijn ik deze toner ook vind op dit moment, ik blijf toch een grotere fan van de Kiehl’s Ultra Facial Toner. Voor mijn gevoel hebben beide producten dezelfde werking voor mijn huid en de Ultra Facial Toner is ook goedkoper. Ik kan mij wel voorstellen dat als je een onrustige huid hebt, de Calendula Herbal Extract Toner echt een prima product is.

Welke toner gebruiken jullie op dit moment? Wat is jullie ultieme skincare merk?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin

, , , , , ,

6 Responses to Skincare: Kiehl’s Calendula Herbal Extract-Toner

 1. Natasja 7 oktober 2017 at 07:43 #

  Mooi product hoor, hele fijne ingrediënten zie ik!

 2. Darina 7 oktober 2017 at 09:05 #

  Ik heb nog nooit een product van Kiehl’s gebruikt. Toch eens proberen; klinkt als een fijn product. Ik gebruik tot nu toe geen toner maar een gezichtsgel.

 3. Natascha 8 oktober 2017 at 09:22 #

  Wat een mooi product lijkt me dit zeg! Ik gebruik eigenlijk nooit producten van Kiehl’s.

  • Marije Strobos 10 oktober 2017 at 20:42 #

   Ik vind Kiehl’s zo ontzettend fijn. Echt een uitvinding.

 4. Sonja 8 oktober 2017 at 18:22 #

  Ik ben nog Kiehls maagd. Calendula is bij mij een favoriet ingrediënt.

  • Marije Strobos 10 oktober 2017 at 20:41 #

   Ooooh echt een aanrader. Ze geven heel vaak samples zodat je kan proberen.

Geef een reactie