Shoplog Lidl: Cien Almond Milk lichaamsverzorging

Happy saturday! Dinsdag is het alweer Sinterklaas en mocht je nog op zoek zijn naar een leuk budget proof cadeautje voor iemand die van beauty producten houdt, ga dan vandaag nog even langs de Lidl. Ik hoor je denken “Lidl”? Ja, de Lidl! De Lidl heeft namelijk heel wat fijne beauty producten en op dit moment een heerlijke huidverzorgingslijn van Cien. Ik nam de variant met Almond Milk mee en testte deze voor jullie.

Cien Almond Milk

Deze lijn van Cien bestaat uit een shower gel, body lotion en hand crème. Er zijn drie geur variaties te krijgen: Almond Milk, Lavendel en Citroen Verbene. Met deze koude dagen vond ik de Almond Milk het beste passen. De andere twee waren wat meer zomers toen ik er aan rook.

De geur is heerlijk zoet en alle drie de producten hebben dezelfde geur. Je hebt toch soms wel eens dat in een lijn er producten zijn met verschillende geuren? Lidl heeft dat bij deze lijn gelukkig niet gedaan waardoor je de geur goed kunt opbouwen. Het is een zoete poederige geur die heel subtiel ruikt. Het is niet dat je na het aanbrengen als een wandelende amandelbloesem boom door het leven gaat.

De douchegel en de bodylotion zijn beide dun van structuur. De douchegel is een beetje waterig waardoor je moet oppassen met het doseren. De bodylotion is dun en smeert daardoor lekker makkelijk in. En trekt hierdoor makkelijk in. De flacon van de body lotion heeft een handig pompje waardoor je de lotion goed kan doseren. De hand  crème daarentegen is wat voller en met deze koude dagen waar je handen flink te verduren hebben, is dat een fijne om ze zacht te houden.

Deze drie producten zijn fijn budget proof:

Almond Milk Shower Gel  € 0,99 / 300 ml

Almond Milk Body Lotion € 1,99/ 300 ml

Almond Milk Hand Crème € 0,99/ 30 ml

Conclusie

Lidl heeft weer een prima beauty product afgeleverd voor een mooie prijs. Voor deze prijsjes kun je dit soort producten toch niet laten liggen? Het is prettig in gebruik, de geur is fijn en de producten doen hun werk. Geen poespas maar gewoon een leuk product. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een leuk Sinterklaas cadeautje of gewoon een cadeautje voor jezelf? Ga dan nog zeker even langs de Lidl.

Wat zijn jullie beauty must haves van de Lidl? Vieren jullie nog Sinterklaas?

Take care!

xoxo

, , , , , , , , ,

5 Responses to Shoplog Lidl: Cien Almond Milk lichaamsverzorging

 1. Jolanda 2 december 2017 at 07:47 #

  Ohhh lijkt me heel erg fijn zeg!

 2. Darina 2 december 2017 at 08:17 #

  Lijken me heerlijke producten. Ik gebruik nu de lavendel handcreme van Cien en de BB cream. Ook erg fijne producten.

 3. rachel 2 december 2017 at 11:11 #

  de producten van de lidle zijn gewoon goed!! wij hebben de cien shampoo en conditioner uit die tubes, kost geen drol en zijn heerlijk!
  wij vieren geen sinterklaas, hebben er nooit echt van gehouden en meiden zijn er ook geen fan van, die houden echt meer van de kerst 😉

 4. Natasja 2 december 2017 at 20:49 #

  Klinkt heerlijk, ik ben gek op deze geur! En ik vind de verpakkingen er ook erg mooi uitzien, klasse hoor!

 5. Sonja 3 december 2017 at 17:49 #

  Fijne tip! Ik heb ze hier niet eens gezien!

Geef een reactie