Selecteer een pagina

Als ik bij de Action ben, dan kan ik het niet laten om langs de schappen met beauty en haar producten te lopen. Meestal blijf ik er een hele tijd hangen (als ik de tijd heb) om alle producten te bekijken. Een van de haar producten die ik eigenlijk altijd mee neem zijn de Daily Defense conditioners. Een 3 minuten masker/ conditioner die de Action in verschillende varianten heeft. Ik nam de variant met kokosolie en Tea Tree & Mint dit keer mee om te testen. Benieuwd wat ik ervan vond, lees dan snel verder.

Daily Defense conditioner Kokosolie & Vitamine E

De variant met kokosolie is geschikt voor pluizig haar. Na het wassen, neem je een ruime hoeveelheid die je over je gehele haar aanbrengt tot in je haar punten. Je laat hem drie minuten in je haar zitten en spoelt hem dan uit. Eigenlijk precies hetzelfde als een conditioner en haar masker.

De geur van kokos komt je meteen tegemoet als je de deksel opendraait. Je moet dus wel echt van de geur van kokos houden want die is erg sterk aanwezig. Mijn haar is de afgelopen weken wat droger en pluiziger, waarschijnlijk door de warmte, en kan dus wel een goede conditioner gebruiken. Het gebruik is makkelijk en snel. Hoewel ik nu nog wat rustiger aan doe, is mijn leven normaal druk en heb ik niet altijd de tijd voor een haarmasker. De Daily Defense conditioner is dan ideaal om in huis te hebben. Mijn haar voelt na gebruik zacht en ik kon het makkelijk doorkammen.

Daily Defense conditioner Tea Tree & Mint

De variant met Tea Tree & Mint is geschikt voor beschadigd haar. Ik verf mijn haren al jaren en daar heeft mijn haar natuurlijk behoorlijk onder te lijden gehad. Aangezien je deze conditioners tot 3x per week kan gebruiken, wissel ik beide graag met elkaar af. Waar de kokos variant behoorlijk tropisch ruikt, ruikt de Tea Tree & Mint variant heerlijk fris. Je ruikt wel de typische geur van Tea Tree maar de mint overheerst. Net als de kokos variant, is deze conditioner weer heel erg makkelijk in gebruik en doet precies wat ik wil van een conditioner: zacht en makkelijk te doorkammen haar.

Beide varianten zijn sulfaat vrij en makkelijk voor dagelijks gebruik. Verwacht er geen wonderen van zoals bij kappersmerken maar als je een fijne, goedkope conditioner, dan is dit echt een aanrader.

De Daily Defense conditioners zijn tot a.s. dinsdag in de aanbieding bij de Action voor € 1,49 per pot van 295 ml. Mocht je een fijne en goedkope conditioner/ 3 minuten haar masker in je kast willen hebben, dan zou ik zeker langs de Action gaan.

Take care!

xoxo